Aπίστευτη αλλαγή: Δείτε πως έγινε η Ρενέ Ζελβέγκερ!

Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε

Aπίστευτη αλλαγή: Δείτε πως έγινε η Ρενέ Ζελβέγκερ!

​Άλλος άνθρωπος έχει γίνει η άλλοτε γλυκιά και όμορφη ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ, την οποία και γνωρίσαμε το 2001, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς».

ημερολογια.jpg

Η ηθοποιός υποδύονταν μία νευρωτική Λονδρέζα, η οποία προσπαθούσε να βάλει ��ε τάξη την άστατη ζωή της, και η τότε εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή.

ρενε.jpg

Τα χρόνια πέρασαν, και το γλυκό κορίτσι εκείνων των χρόνων έχει αλλάξει πολύ. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους στα 21α βραβεία «Γυναίκες του Hollywood» που έκανε το περιοδικό ELLE και η εικόνα της δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη.

αγκαλια.jpg

Το πρόσωπό της φαινόταν πρησμένο, ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της έμοιαζαν αλλοιωμένα!Στην εκδήλωση τη συνόδευσε ο σύντροφός της και μουσικός Μπόιλ Μπράμχολ και το ζευγάρι δεν είχε μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλο!

γκομενος ρεν'έ (548x800).jpg

Τώρα όσον αφορά τη διαφορά στο πρόσωπό της, η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει, στο περιοδικό «The Express», ότι διατηρεί φρέσκο το πρόσωπό της γιατί πηγαίνει συχνά στο γυμναστήριο.

Τα συμπεράσματα, δικά σας!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top