Λόγω της Τζολί δεν πήγαν στον γάμο του Κλούνεϊ οι Μπραντζελίνα!

Πού οφείλεται η «ηχηρή» απουσία από το γλέντι της Βενετίας;

Λόγω της Τζολί δεν πήγαν στον γάμο του Κλούνεϊ οι Μπραντζελίνα!

Σούσουρο μεγάλο έγινε με την απουσία του Μπαντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί από τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ, καθώς ο μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης είναι «κολλητός» του ζευγαριού. Όπως αποκαλύπτεται, η… ηθοποιός ήταν η αφορμή για την απουσία!

Σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον των Μπραντζελίνα, το ζευγάρι έλαμψε δια της απουσίας του από το τριήμερο γλέντι στη Βενετία καθώς η Αντζελίνα είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο Μπραντ δεν ήθελε να πάει χωρίς εκείνη.

«Ο Μπραντ δεν ήθελε να πάει χωρίς εκείνη, είχαν και πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Τελικά ακύρωσαν τελευταία στιγμή», μεταφέρουν οι πηγές, προσθέτοντας πως ο Κλούνεϊ απογοητεύτηκε αλλά το ξεπέρασε. Εντύπωση μας κάνει η δικαιολογία, αφού ο κόσμος όλος ξέρει πως το ζευγάρι βρισκόταν στην Μάλτα, συνδυάζοντας τον μήνα του μέλιτος με την αναζήτηση των κατάλληλων τοποθεσιών για τη νέα του ταινία...

Άλλα, πάντως, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι Τζορτζ και Μπραντ δεν είναι τόοοσο στενοί φίλοι όσο νομίζουμε, αλλά κάνουν παρέα για… τα φώτα!

Μωρέ λες να φοβήθηκε ο γαμπρός ότι οι νιόπαντροι τότε Μπραντζελίνα θα του έκλεβαν την παράσταση;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top