«Πυρά» στη Shakira: «είναι εμετική, ηλίθια, καθυστερημένη»

Γιατί προκαλεί χαμό ένα από τα νέα της τραγούδια;

​«Θύελλα» προκαλεί το νέο τραγούδι της Shakira, «Boig Per Tu», με τους Ισπανούς να χαρακτηρίζουν την Κολομβιανή σταρ «εμετική», «ηλίθια», «βλαμμένη» και… «καθυστερημένη»!

Αφορμή για το «στόλισμα» στάθηκε το γεγονός ότι το κομμάτι προέρχεται από το καταλανικό συγκρότημα Sau και η Shakira το έβαλε στο νέο της άλμπουμ, μιας και είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του συντρόφου της, Gerard Pique.

Πολλοί ερμηνεύουν την κίνηση της τραγουδίστριας ως σαφή πολιτική πράξη, την ώρα που η Καταλονία διεκδικεί την ανεξαρτητοποίησή της από την Ισπανία και, μάλιστα, έχει προγραμματιστεί να γίνει σχετικό δημοψήφισμα, στις 9 Νοέμβρη του 2014.

«Μου έρχεται να κάνω εμετό, αυτή η τύπισσα είναι βλαμμένη», γράφει ένας χρήστης στο Twitter, την ώρα που άλλος σημειώνει «πάντα πίστευα ότι η Shakira ήταν ηλίθια, αλλά αφότου την άκουσα να τραγουδάει στα καταλανικά, πείστηκα ότι είχα δίκιο».

Παρά τον «πόλεμο» που δέχεται, πάντως, το album της τραγουδίστριας παραμένει πρώτο στις ηλεκτρονικές πωλήσεις 62 χωρών και δεύτερο στην Ισπανία, ενώ η ίδια δήλωσε: «κάθε ��εριοχή έχει τις δικές της διαμαρτυρίες και διεκδικήσεις. Εγώ, ως ξένη που είμαι, δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματική!».

Ακούστε στο βίντεο το τραγούδι που έχει προκαλέσει τον σάλο

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top