Ποιός έστειλε μήνυμα στην Παπαρίζου ότι κακώς προσπάθησε ξανά στ��ν Eurovision;

Μάθε ποιός της είπε ότι είναι άστοχη η συμμετοχή της!

Kατά της απόφασης της Έλενας Παπαρίζου να πάρει ξανά μέρος στην Eurovision δήλωσε ο πρώην σύντροφος και μάνατζέρ της, Τόνυ Μαυρίδης, στέλνοντάς της μήνυμα στο οποίο χαρακτήριζε άστοχο το εγχείρημά της!

Τι κι αν έχουν περάσει χρόνια από τον χωρισμό τους και αμφότεροι έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους;
Ο Τόνυ δεν παρέλειψε να πει την γνώμη του για το ότι η Έλενα επιχείρησε να εκπροσωπήσει την Σουηδία στην φετινή Eurovision, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς τερμάτισε τέταρτη στον τελικό του «Melodifestivalen».

«Ταινία τώρα…», έγραψε στα social media ο μάνατζερ, την ώρα που η τραγουδίστρια έδινε την «μάχη» στην Σουηδία, θέλοντας, προφανώς, να δηλώσει πως δεν θα έβλεπε την πάλαι ποτέ αγαπημένη του επί σκηνής.

Αυτή δεν ήταν η μόνη αντίδραση του Τόνυ: σύμφωνα με δημοσίευμα, φρόντισε μέσω κοινών φίλων να στείλει μήνυμα στην Έλενα ότι οι κινήσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό είναι άστοχες και άκαιρες, αλλά και ότι της λείπει ένας καλός μάνατζερ!

Πάντως, μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον τελικό του «Melodifestivalen», ο μάνατζερ δεν παρέλειψε να της στείλει με e-mail τα συγχαρητήριά του και να της εκφράσει και προσωπικά την διαφ��νία του, υποστηρίζοντας ότι δεν γίνεται να έχει κατακτήσει την μουσική κορυφή της Ευρώπης και να θέτει πάλι υποψηφιότητα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top