Η Madonna πάντρεψε 33 ζευγάρια στα Grammys

Έστειλε πάλι το μήνυμά της για τα ομόφυλα ζευγάρια

Η Madonna πάντρεψε 33 ζευγάρια στα Grammys

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 33 ζευγάρια πάντρεψε η Madonna την βραδιά των Grammys, σηματοδοτώντας έτσι μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς των βραβείων.

madonna1.jpg
Με τον τρόπο αυτό η Madonna θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων και να γιορτάσει μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους στα βραβεία την αγάπη και την απόφαση αρκετών αμερικανικών πολιτειών να νομιμοποιήσουν τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

madonna2.jpg

Στη σκηνή μαζί της ήταν η Queen Latifah, που εκτέλεσε και χρέη… ιερέα, ενώ η βασίλισσα της ποπ, ύμνησε την αγάπη και τον έρωτα, τραγουδώντας μαζί με τους Macklemore & Ryan Lewis.

Μάλιστα ανάμεσα στα ζευγάρια που παντρεύτηκαν ήταν και η αδελφή του Lewis με τον καλό της Alex.

madonna3.jpg

Οι super stars που βρέθηκαν στην απονομή των Grammys ενθουσιάστηκαν από την τελετή του γάμου και μάλιστα μέσω των social media αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την υποστήριξή τους στους γάμους των ομοφυλόφιλων.

madonna5.jpg
Η πρόβα του… γάμου είχε γίνει το Σάββατο, με τα ζευγάρια να περπατούν τον διάδρομο που ο��ηγούσε στη σκηνή των βραβείων, ενώ η Madonna περίμενε με ανυπομονησία να είναι μάρτυρας της ένωσης των ερωτευμένων αυτών ζευγαριών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top