Μαριάννα Τουμασάτου: ξέχασε το όνομα της... μάνας της!

Τι δεν μπορεί να θυμηθεί και τι αποκάλυψε για τον θυρεοειδή και τη δυσλεξία

Μαριάννα Τουμασάτου: ξέχασε το όνομα της... μάνας της!

Το ότι δεν τα πάει καλά με τα ονόματα, σε σημείο που ξέχασε ακόμα και... της μάνας της, αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου! Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για την «μάχη» της με τα κιλά και τον χρόνο που περνάει, αλλά και τον σύζυγό της.

«Δεν θυμάμαι ονόματα, έχω πρόβλημα. Μια φορά με ρώτησαν πώς λένε την μάνα μου και είπα “Μαρία” ενώ την λένε Όλγα», είπε η Μαριάννα, προσθέτοντας πως θυμάται πρόσωπα αρκεί να τα βλέπει στον χώρο που τα έχει δει, δεν θυμάται αριθμούς τηλεφώνων, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα σενάρια. Μάλιστα, αποκάλυψε πως είναι δυσλεκτική, αλλά δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα με τους ρόλους της!

Μιλώντας για την σιλουέτα της, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως φορτώθηκε πολλά κιλά λόγω προβλήματος με τον θυρεοειδή, ενώ στο παρελθόν είχε μάθει να τρώει μία τούρτα κάθε μέρα αλλά ήταν 38 – 40 κιλά! «Μέσα σε τρεις μήνες έγινα άλλη. Έπρεπε να σταματήσω να τρώω γλυκά, αλλά ο θυρεοειδής δεν μου επέτρεπε να κάνω τα κόλπα που έκανα... Αλλά είναι και η υπερκόπωση και το άγχος που παίζουν ρόλο», πρόσθεσε.

«Δεν με αγχώνει ο χρόνος που περνάει! Τι να με αγχώσει καλέ; Δεν με νοιάζει», συνέχισε η Μαριάννα και πρόσθεσε πως δεν έχει πρόβλημα να πει την ηλικία της. «Καλύτερα να είσαι ειλικρινής, παρά να πεις “είμαι 45” και να είσαι, παρά να πεις “είμαι 39” και να φαίνεσαι 45».

Τέλος, η ηθοποιός υποστήριξε πως δεν ζηλεύει τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, γιατί είναι σπαθί απέναντί της, αλλά και ότι ποτέ δεν μπήκε στον «πειρασμό» να τον παρακολουθήσει!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top