Οι Vegas εκπροσωπούν την Ελλάδα στα βραβεία MTV

«Μάχη» κόντρα στους νικητές από άλλες χώρες - 11 Νοέμβρη η απονομή

Οι Vegas εκπροσωπούν την Ελλάδα στα βραβεία MTV

Το συγκρότημα των Vegas πήρε τις περισσότερες ψήφους για το «Best Greek Act» και βάζει πλώρη για τα ευρωπαϊκά βραβεία MTV, που θα γίνουν στις 11 Νοέμβρη στη Φρανκφούρτη με παρουσιάστρια την Heidi Klum!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, την εκπροσώπησή μας διεκδικούσαν ο Claydee, οι Goin΄ Through, η Nikki Ponte, οι Melisses και οι Vegas.

Το συγκρότημα -που συνεχίζει τις εμφανίσεις του με τον Αντύπα και την Δέσποινα Βανδή και κυκλοφόρησε το teaser για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Όσα Είχα»- ρίχνεται πλέον στη «μάχη» εναντίον των υπόλοιπων νικητών της Ευρώπης, διεκδικώντας να εκπροσωπήσει την Γηραιά Ήπειρο στην κατηγορία «Worldwide Act».

Από σήμερα μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου, οι fans έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν για το αγαπημένο τους act, με τον εκπρόσωπο της Ευρώπης να ανακοινώνεται στις 30 του μήνα και να αντιμετωπίζει τους νικητές από Λατινική Αμερική, Βόρεια Αμερική, Ασία/Ειρηνικό και Αφρική/Ινδία/Μέση Ανατολή. Το ποιός θα πάρει το «Worldwide Act» θα γίνει γνωστό στη μεγάλη βραδιά της 11ης Νοέμβρη!

Δείτε το teaser για το νέο τραγούδι των Vegas

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top