Διάσημος τραγουδιστής κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα μετά από καυγά

Ξινή του βγήκε η έξοδος

Διάσημος τραγουδιστής κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα μετά από καυγά

Ένα ποτάκι είπε να πάει να πιει ο Ησαΐας Ματιάμπα με την παρέα του, λέγε με Αθηνά Οικονομάκου και του βγήκε ξινό. Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής έμπλεξε σε άγριο καυγά και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ησαΐας είχε πάει με την καλή του σε ένα club στο Γκάζι. Όλα κυλούσαν ήρεμα, ο τραγουδιστής και η παρέα του περνούσαν μια χαρά, ώσπου ξαφνικά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στον τραγουδιστή και τα μέλη μιας άλλης παρέας.

matiampa_2.jpg



Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ησαΐας ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά της παρέας και αντέδρασε έντονα, με αποτέλεσμα να παίξουν μέχρι και μπουνιές.

Άνθρωποι του μαγαζιού μπήκαν στη μέση για να σταματήσουν τον καυγά, ενώ θαμώνες του club κάλεσαν την αστυνομία. Αμέσως έφτασε ένα περιπολικό και οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τους εμπλεκόμενους στον καυγά.

Κανείς δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που ενόχλησε τόσο πολύ τον τραγουδιστή, ώστε να χάσει την ψυχραιμία του και να μπλέξει σε καυγά με έναν άγνωστο. Πολλοί λένε ότι πιθανόν τα μέλη της παρέας έκαναν κάποιο ρατσιστικό σχόλιο εναντίον του, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες θέλουν να άκουσε κάποια άκομψα σχόλια για την καλή του και να έγινε έξαλλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top