Ποιός Έλληνας ηθοποιός έχει κουκλάρα 22χρονη κόρη;

Κάνε κλικ και μάθε την απάντηση!

Ποιός Έλληνας ηθοποιός έχει κουκλάρα 22χρονη κόρη;

Μία 22χρονη κόρη, ομολογουμένως κουκλάρα, έχει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος! Μάλιστα, την ύπαρξή της αγνοούσαν οι περισσότεροι, μέχρι που ο ηθοποιός εμφανίστηκε οικογενειακώς στο Μέγαρο Μουσικής!

Η Μαρία Ιατροπούλου βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά της: άφησε πίσω της την Θεσσαλονίκη όπου έμενε με την μητέρα της και ήρθε στην Αθήνα για να δουλέψει ως ηθοποιός, αφού πρώτα τελείωσε την Δραματική Σχολή «Ίασμος».

6219_MARIA_EGLEZOY_MIXALIS_IATROPOYLOS_ME_TIN_KORI_TOY_1102012.jpg

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι άλλοτε τρυφερή και άλλοτε συγκρουσιακή. Μια σχέση που χαρακτηρίζει δύο εκρηκτικές προσωπικότητες αλλά πάντα σχέση αγάπης. Υπάρχουν φορές που τον συμβουλεύομαι, αλλά δεν με αγχώνει καθόλου που είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης. Πολλά παιδιά καλλιτεχνών χάραξαν το δικό τους δρόμο στην Τέχνη και κάποιες φορές το οικογενειακό όνομα λειτούργησε σαν βαρίδι», λέει η 22χρονη.

Η Μαρία ήρθε στον κόσμο από την πρώτη γυναίκα του Μιχάλη Ιατρόπουλου, ωστόσο, διατηρεί καλές σχέσεις με την νυν σύζυγό του, Μαρία Εγγλέζου: «η μητέρα μου είναι ο μεγαλύτερος μάγκας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Μια γυναίκα απίστευτα δυν��μική, πετυχημένη στη δουλειά της και την οικογένεια της, ευαίσθητη και τρυφερή, εντυπωσιακά κομψή, το απόλυτο θηλυκό. Η σχέση μου με την τωρινή του σύζυγό, είναι μια σχέση αμοιβαίας κατανόησης, εκτίμησης και συμπάθειας. Σέβομαι απόλυτα τις επιλογές των άλλων, όπως θέλω να σέβονται και εκείνοι τις δικές μου».

«Έχω μεγάλη αδυναμία στα τατουάζ. Έχω επτά και μπορεί να κάνω κι άλλα!», λέει η 22χρονη για την μεγάλη της αδυναμία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι σημαίνουν όσα έχει «χτυπήσει» στο σώμα της, μιας και έχουν προσωπικό χαρακτήρα.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top