Τι φόρεσαν οι stars στη συναυλία του Φοίβου

Ποιά μας θύμισε την Κρουέλα ντε Βιλ και ποιός... παπαρούνα;

Τι φόρεσαν οι stars στη συναυλία του Φοίβου

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου​

Εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση αλλά και δίχασαν, έκαναν οι star της πίστας, στη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου.

Το star.gr που ήταν εκεί, σας μεταφέρει και σχολιάζει αυτά που φόρεσαν οι καλλιτέχνες.

Δέσποινα Βανδή: Κόκκινο κολάν, πιο στενό δεν παίρνει, μποτάκια υπερπαραγωγή Alexander Mc Queen, αλλά και λευκό τοπ, Maria Patelis. Απορώ πως κουνιότανε με τόσο στενό παντελόνι, ενώ το top της, ήταν στο πνεύμα ��ης οικονομικής κρίσης, αφού ήταν σκισμένο.

vandi.jpg

Γιώργος Μαζωνάκης: Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, κι άλλο χρώμα εκτός από κόκκινο… δεν βάζεις!Απ΄την κορυφή μέχρι τα νύχια στα κόκκινα ο Μαζώ, με τα μπορντό Zanotti παπούτσια του, να τα ζηλεύει μέχρι και η Γαρμπή για τα Swarovski τους!

mazw.jpg

Μαντώ: Το κόκκινο του Μαζωνάκη ζήλεψε η τραγουδίστρια, η οποία πάντως ήταν πολύ σικ, με αρχαιοελληνικού τύπου δημιουργία, της Ourania Kay.

mantw.jpg

Έλλη Κοκκίνου: Πράσινο maxi φόρεμα Maria Patelis, έβαλε η τραγουδίστρια, και το σκίσιμο του φορέματος θα ζήλευε ακόμα και η Jolie, για να μπορεί να ποζάρει ευκολότερα με το πόδι έξω.

elli.jpg

Άντζελα Δημητρίου: Και η Κρουέλα ντε Βιλ στο ΟΑΚΑ! Μαύρο κορμάκι, μαύρη διάφανη φούστα, μαύρο ψηλοτάκουνο, μαύρο μαλλί… πάλι καλά που είχε κόκκινο χαλί και ξεχώριζε η Lady.

antzela.jpg

Nίνο: Το αγόρι που έκανε τη διαφορά στα κοστούμια! Μπλε κοστούμι με μαύρες λεπτομέρειες και μαύρο πουκάμισο έβαλε ο Νίνο, σπάζοντας τη μονοτονία, των τραγουδιστών που βγήκαν με κοστούμι. Αυτά τα γυαλιά ηλίου να μη φορούσε… θα ήταν ακόμα καλύτερα!

nino.jpg

Καίτη Γαρμπή: Από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, η Καίτη «τίμησε» για ακόμα μια φορά, την κουμπάρα Σήλια Κριθαριώτη. Μαύρη τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ και πλάτη και πόδι όλα έξω, έβαλε η τραγουδίστρια, συνδυάζοντας την με χρυσά κοσμήματα, και δολοφονικές Manholo Blahnik!

jj.jpg


Διονύσης Σχοινάς-Tus-ΑντώνηςΡέμος: Τα λιτά αγόρια της βραδιάς, επέλεξαν τζινάκι, T-shirt και blazer, με τον Αντωνάκη το Ρέμο να μας αφήνει με το παράπονο: Όλο με τα ίδια τον βλέπουμε-του αρέσει τόσο πολύ ο συνδυασμός ή τον έπιασε κρίση και δεν έχει άλλα να φορέσει-;

sxoinas.jpg

Ελεάννα Αζούκη: Sexy νύφη ντύθηκε η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία συγκέντρωσε τα σφυρίγματα των ανδρών θεατών στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

AZOUKI.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top