Μπλεξίματα με τους πρώην η Παπαρίζου και ο νέος της σύντροφος!

Στα δικαστήρια με τον Τόνι εκείνη - διαζύγιο εκείνος

Μπλεξίματα με τους πρώην η Παπαρίζου και ο νέος της σύντροφος!

Αχώριστοι είναι εδώ και μερικούς μήνες η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πως διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Το ζευγάρι, όμως, σέρνεται στα… δικαστήρια, ελέω των προηγούμενων σχέσεών του!

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Έλενα και ο Τόνι Μαυρίδης δεν κατάφεραν να τα βρουν εξωδικαστικά, με αποτέλεσμα η πλευρά του μάνατζερ να ετοιμάζει νέο εξώδικο, αξιώνοντας 300.000 ευρώ από την εταιρεία που είχε από κοινού με την τραγουδίστρια.

«Έχω ματώσει από την δουλειά μου με την Έλενα. Βαρέθηκα την αχάριστη συμπεριφορά», δηλώνει ο Τόνι Μαυρίδης, την ώρα που η τραγουδίστρια τονίζει στο περιβάλλον της πως αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά για εκείνη.

Μπλεξίματα, όμως, έχει και ο νέος αγαπημένος της Έλενας, καθώς εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του και ��εριμένει να βγει το διαζύγιό τους!

Ο 42χρονος πολιτικός μηχανικός είναι χαμηλών τόνων και φέρεται να περιμένει πώς και πώς το χαρτί του διαζυγίου για να χαρεί ακόμα περισσότερο τον έρωτά του με την τραγουδίστρια.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top