Έπεσαν μηνύσεις κατά της Madonna στη Ρωσία!

Ζήτησαν αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης υπερεθνικές οργανώσεις

Έπεσαν μηνύσεις κατά της Madonna στη Ρωσία!

​Την Παρασκευή που μας πέρασε, ενάγοντες μήνυσαν τη Madonna για την υποστήριξη ομοφυλοφίλων, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της στην Αγία Πετρούπολη.

Μάλιστα οι ενάγοντες, που είναι ακτιβιστές όχι και πολύ γνωστών υπερεθνικιστικών οργανώσεων, όπως η Νέα Μεγάλη Ρωσία και το Συνδικάτο Ρώσων Πολιτών, θεώρησαν προσβλητικές τις δηλώσεις της Αμερικανίδας σταρ, για το θρησκευτικό αίσθημα των ορθοδόξων, αφού έδειξε στη συναυλία της εικόνες από σπασμένους σταυρούς αλλά τάχθηκε ανοιχτά υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και ζήτησαν αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης.

Ο δικηγόρος των 9 εναγόντων δήλωσε στα ρωσικά μέσα ότι η αποζημίωση που θέλουν να ζητήσουν από την Madonna ανέρχεται σε 333 εκατομμύρια ρούβλια (8,5 εκατομμύρια ευρώ).

Ωστόσο, το δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα εκδικάσει την υπόθεση, ενώ η αξιωματούχος του δικαστηρίου Μοσκόφσκι της Αγίας Πετρούπολης δήλωσε: «Η αγωγή κατά της τραγουδίστριας Madonna κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή. Το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει εντός πέντε ημερών για το αν θα την κάνει δεκτή»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top