Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο TUS!

Η Spicy στην κορυφή του YouTube

Άλλο ένα ρεκόρ καταρίφθηκε από τον TUS και τους καλλιτέχνες της Spicy και το επίσημο κανάλι της Spicy στο Youtube, Spicyofficial channel!!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας, ο TUS, που ξεπερνάει κάθε φορά τον εαυτό του και ανατρέπει τα views στο YouTube έκανε νέο απίστευτο ρεκόρ στην λίστα με τις υψηλότερες θεάσεις του YouTube ανάμεσα σε παγκόσμιες επιτυχίες!!!

Το video clip του, TUS ft. Ακης Δείξιμος "Καν την" , ειναι νούμερο 2 στην Ελλαδα μετα την Jenifer Lopez και το τραγούδι ���Dance again”! Επιπλέον τα τραγούδια του TUS, "Κανε αυτο που σου ειπα", "Καν την"(video clip), "Καν την"(audio clip), "Μη ρωτας πως περναω" κατέχουν τέσσερις θέσεις στο Top25 του YouΤube , γεγονός που δεν εχει ξανασυμβεί για Ελληνα καλλιτέχνη!!!!

Ακόμα στο Top25 της λίστας υπάρχουν 6 συνολικά ελληνικά τραγούδια και είναι όλα από την SPICY!!!! Συμπεριλαμβανονται τα προαναφερθέντα και τα τραγούδια επιτυχίες με την υπογραφή του Φοίβου, "A��οψε δεν παμε σπιτι» του ΝΙΝΟ στη θέση #18 και στη θέση #22 "το Νησι" της Δέσποινας Βανδή.​

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top