Μελίνα Ασλανίδου: Πάρτε μια μικρή γεύση από τα νέα της τραγούδια!

Τους στίχους υπογράφει ο Κ.Ντούμος και τη μουσική ο Γ.Παπαδόπουλος

Μελίνα Ασλανίδου: Πάρτε μια μικρή γεύση από τα νέα της τραγούδια!

Η Μελίνα Ασλανίδου ηχογράφησε τα ολοκαίνουργια τραγούδια της σε στίχους Κυριάκου Ντούμου και μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου που θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβρη.

Ο στιχουργός Κυριάκος Ντούμος υποστηρίζει ότι «έχω δηλώσει ερασιτέχνης στιχουργός. Γράφω μόνο βιώματα μου. Αυτά που έγιναν και αυτά που ίσως γίνουν στο μέλλον, καθώς και πράγματα που πέρασα ο ίδιος. Μ’αρέσει φοβερά η φωνή της Μελίνας. Είναι φωνή εσωτερική. Δεν μ’αρέσει στο τραγούδι η ψεύτικη φωνή και ο θεατρινισμός. Δεν είναι θέατρο το τραγούδι, τραγουδάς από τα σπλάχνα σου. Συνεργάζομαι μόνο με τους ανθρώπους που έχω ψυχική επαφή. Χάρηκα πολύ που διάλεξε τους στίχους μου η Μελίνα».

Η Μελίνα Ασλανίδου τόνσιε ��τι «είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι με τον Κυριάκο Ντούμο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο .Με τον Γιώργο έχουμε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια όνειρα. Έχουμε και μια έκπληξη μέσα στον δίσκο».

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα τραγούδια της «δεν έχω διεύθυνση» και «δεν έχω ήχο» λέγοντας πως «ξεκινάμε με το αρνητικό “δεν”, αλλά είναι της εποχής μας, οπότε το ξορκίζουμε με αυτόν τον τρόπο»!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε πως «τώρα που γνώρισα και από κοντά την Μελίνα την θαυμάζω ακόμα περισσότερο. Είναι μια δουλειά που έγινε με πολλή αγάπη και πολλές ώρες στο στούντιο όπου γελάσαμε και κλάψαμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top