Πηνελόπη Πλάκα: «Με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη είμαστε μαζί από τον χειμώνα»!

«Τον γάμο δεν τον σκέφτομαι»

Μπορεί ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο «Είναι Στιγμές» και η μεγάλη αναγνωσιμότητα της... να κάνουν πολλούς «μνηστήρες» να θέλουν να είναι στο πλάι της, όμως η Πηνελόπη Πλάκα δεν έχει μάτια για άλλον εκτός από τον «Οδυσσέα» της… Παναγιώτη Μπουγιούρη!

«Ναι είμαι με τον Παναγιώτη από το χειμώνα. Όσο καιρό έβγαιναν τα δημοσιεύματα, η σχέση μας υπήρχε. Τα βλέπαμε και γελούσαμε παρέα» εξομολογείται η μικροκαμωμένη ηθοποιός, που φέτος μάλλον ήταν η χρονιά της, αφού εκτός από τον γοητευτικό Παναγιώτη, κατάφερε να «χτυπήσει» και ρόλους «κλειδιά» τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο! Μέχρι και πρόταση από την Τουρκία δέχτηκε...

«Όταν άκουσα το οικονομικό κομμάτι της πρότασης να παίξω σε τουρκική σειρά, μου έφυγε το τηλέφωνο από το χέρι. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Τόσο μεγάλη ήταν η διαφορά» ��ίπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, η οποία δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί τον εθισμό της με την τουρκική σειρά «Σιλά», την Βουγιουκλάκη και την Καρέζη

Όταν δεν βλέπει τηλεόραση, η Πηνελόπη διαβάζει βιβλία με ψυχολογικό περιεχόμενο, τρώει ή βολτάρει στη θάλασσα. «Στην καθημερινότητα μου δεν είμαι σέξι, μάλλον το αντίθετο» δηλώνει η ηθοποιός, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφιση.

Όσο για το πότε και αν θα τη δούμε νυφούλα, η Πηνελόπη ξεκαθαρίζει πως δε σκέφτεται τον γάμο, αλλά προέχει η δουλειά της, το μέλλον της οποίας την τρομάζει, όπως η ίδια εξομολογείται.

Λέτε ο Παναγιώτης να της αλλάξει την κοσμοθεωρία;

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top