Δ. Αναστασιάδης: «Δεν είμαι μονογαμικός. Είμαι άνδρας κυνηγός»

«Θέλω να κάνω οικογένεια»

Δηλώνει ανασφαλής, κακός στις δημόσιες σχέσεις, λίγο «χύμα» και υπέρ των ηθών και των εθίμων. Ο λόγος για τον Δήμο Αναστασιάδη που σε συνέντευξή του αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του εαυτού του που λίγοι τις έχουν δει.

«Δεν έχω αυτοπεποίθηση. Δεν έχω αυτό το χάρισμα. Μου λείπει και το αναζητώ. Στην καθημερινή μου ζωή ίσως έχω λίγη παραπάνω, αλλά στη δουλειά είμαι πολύ φοβητσιάρης και ανασφαλής», λέει για τον εαυτό του ο τραγουδιστής.

Παρ’ όλ’ αυτά με τις γυναίκες δεν φαίνεται να έχει και μεγάλο πρόβλημα.

«Δεν είμαι μονογαμικός. Δεν ανήκω σε αυτή τη… μειοψηφία. Είμαι άντρας κυνηγός. Από τη φύση μας είμαστε έτσι, κι όσο και να θέλουμε να είμαστε προοδευτικοί, θεωρώ ότι το 90% των ανδρών στις μεσογειακές χώρες δεν είμαστε μονογαμικοί», υποστηρίζει και ξεκαθαρίζει ότι η γυναίκα που θα επιλέξει να είναι πλάι του θα πρέπει να ανέχεται αυτό που είναι.

Πάντως μπορεί να δηλώνει… πολυγαμικός, ταυτόχρονα όμως είναι και ολίγον παραδοσιακός, αφού όπως λέει δε θα έκανε παιδί εκτός γάμου.

«Είμαι υπέρ των ηθών και των εθίμων. Τα χρειαζόμαστε για να εξελισσόμαστε, να πειθαρχούμε, να πιστεύουμε. Μια σχέση που δεν έχει σφραγιστεί με γάμο είναι εύκολο να την εκμεταλλευτείς και να τη διώξεις. Θα μου πει κανείς: “δεν πιστεύει στην αγάπη, στην υπόσχεση που δένει δύο ανθρώπους;” Κι όμως δεν πιστεύω. Αλλιώς σκέφτεσαι το χωρισμό όταν είσαι ήδη παντρεμένος, αλλιώς όταν δεν υπάρχει γάμος», είπε.

Όνειρό του είναι να καταφέρει κι αυτός να κάνει τη δική του οικογένεια. Προς το παρόν όμως είναι αφοσιωμένος στη μουσική του και στις εμφανίσεις του με τον Στέλιο Ρόκκο.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top