Eurovision: Άρχισαν οι πρόβες του β’ ημιτελικού

Ινδιάνικα καπέλα, βυθισμένες πόλεις και led για μια θέση στον τελικό

Eurovision: Άρχισαν οι πρόβες του β’ ημιτελικού
Με τις χώρες που συμμετέχουν στον β’ ημιτελικό συνεχίστηκαν σήμερα οι πρόβες στη σκηνή του «Crystal Hall», καθώς οι χώρες του α’ ημιτελικού πήραν ήδη το «βάπτισμα του πυρός»​ στο στάδιο!

Πρώτη ανέβηκε στη σκηνή η Σερβία με τον Zeljko Joksimovic να «περικυκλώνεται» από νέφη, λευκούς προβολείς και… μουσικά όργανα, ενώ ακολούθησε η Π.Γ.Δ.Μ. με την τραγουδίστρια και την ομάδα της να κάνουν την δουλειά τους σε μπλε – μωβ φόντο.

Πριν αρχίσεις να χασμουριέσαι, να σου πω ότι κάπου εκεί «έσκασε» η Joan Franka της Ολλανδίας με ινδιάνικο καπέλο με φτερά (το σήμα κατατεθέν της) και φωτιές και το πράγμα άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον (για σχολιασμό).

Απλή πλην εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μάλτα, ενώ με… φουτουριστικό μικρόφωνο και γεωμετρικά σχήματα στο φόντο βγήκε η Λευκορωσία, η οποία έχει και ελληνικές «πινελιές» με τον Άλεξ Παναγή στα φωνητικά και τον Δημήτρη Κοντόπουλο στην ενορχήστρωση του τραγουδιού.

Με μια… βυθισμένη πόλη τραγούδησε η Filipa Sousa για την Πορτογαλία, τα «αίματα» και τα χρώματα «άναψε» η Ουκρανία με την τραγουδίστριά της στα λευκά και έναν χορευτή στα… led, ενώ η Βουλγαρία «έκλεισε» την σημερινή ημέρα με καρδούλες (έχει και η Ρουμανία) και μωβ αποχρώσεις στο background και την εκπρόσωπό της, Sofi Marinova, να τραγουδά μόνη σαν ανεμώνη.

Οι πρώτες πρόβες των χωρών του β’ ημιτελικού θα ολοκληρωθούν αύριο, Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα κάνουν την δεύτερή τους πρόβα οι χώρες του α’ ημιτελικού. Θυμίζουμε πως τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος, θα βρεθούν στη σκηνή του «Crystal Hall» την Πέμπτη.


Δείτε φωτογραφίες από τις σημερινές πρόβες και στο βίντεο την πρόβα της Σερβίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top