Νίκος Βουρλιώτης: "Ζηλεύω τους νέους γονείς"

Παρακολουθώ μεσημεριανά στο STAR

Νίκος Βουρλιώτης: "Ζηλεύω τους νέους γονείς"

Ο Νίκος Βουρλιώτης, ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία με τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τη νεολαία ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό ΑΝΤ1» .

Ο τραγουδιστής μιλώντας για τα προσωπικά του, όταν άκουσε τη λέξη πατρότητα ζήτησε λίγο νερό και στη συνέχεια είπε « είναι κάτι συναρπαστικό. Ζηλεύω όλους τους νέους γονείς. Όταν βλέπω τη Σίσσυ Χρηστίδου με τον γιο της ζηλεύω. Το να βλέπουμε πιτσιρίκια να παίζουν μέσα σε αυτή την επιεικώς τραγική καθημερινότητα που βιώνουμε είναι το πιο θαυμάσιο πράγμα».

Ο Nivo παρακολουθεί μεσημεριανό στο Star και μάλιστα ο ίδιος είπε «όταν ξυπνάω το πρωί και ετοιμάζομαι βλέπω τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές και κάποια μεσημεριανά που παίζουν live στο STAR.Όλοι λένε ότι δε βλέπουν γενικά, αλλά τα ξέρουν απ’ έξω. Τους Ράδιο αρβύλα βλέπω συχνά, καθώς ανταλλάσουμε και μηνύματα την ώρα της εκπομπής με τον Αντώνη Κανάκη».

Όσον φορά την πολιτική, θα ψηφήσει σε αυτές τις εκλογές ενώ υποστήριξε πως έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για να κατέβει στην πολιτική από τα “μεγάλα” όπως τα χαρακτηρίζει εντός εισαγωγικών κόμματα αλλά αρνήθηκε.

O Νίκος Βουρλιώτης πέραν από καλός τραγουδιστής είναι και εξαιρετικός σκιτσογράφος, αφού μεγάλωσε με έναν παππού ζωγράφος και σκιτσο��ράφο, από τους πρώτους που έφεραν τον Καραγκιόζη στην Ελλάδα .Σε ηλικία 16 χρονών εργάστηκε επαγγελματικά σε πολιτικές εφημερίδες και σχεδίαζε πολιτικές γελοιογραφίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top