Η Shaya στο Star.gr: «Έχω στείλει πρόταση στη Δανία για τη Eurovision»

Θα τη δούμε στο νέο «Your Face Sounds Familiar»;

Παρότι έχει γίνει μανούλα, η Shaya δεν το βάζει κάτω και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη Δανία στην Eurovision που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η εκθαμβωτική ποπ σταρ που παρά τις δανέζικες ρίζες της έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, μίλησε στον Βαγγέλη Καράλη το βράδυ της Τρίτης, στο πάρτι γενεθλίων του PR man Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Shaya: Στο θέατρο με τον 1,5 έτους γιο της

«Έχω ήδη στείλει ένα τραγούδι για τη Δανία αφού είμαι μισή Δανέζα όπως θέλει κι ο κανονισμός της Δανίας… με ενδιαφέρει εννοείται και η Ελλάδα αφού η Ελλάδα είναι χώρα μου. Τι κι αν έχω γεννηθεί στη Δανία μένω τόσα χρόνια στην Ελλάδα, με έχει στηρίξει, έχω προσπαθήσει να εκπροσωπήσω και τη χώρα» είπε στην κάμερα.

Η Shaya με τον εορτάζοντα Νεκτάριο Σκαμνάκη /NDP Photo Agency

Στα λευκά η Shaya - Παντρεύτηκε στη Λευκάδα

Θα τη βλέπαμε στην κριτική επιτροπή κάποιου talent show; «Θα ήθελα να είμαι κριτής σε ένα talent show» είπε κι άφησε ένα υπονοούμενο ότι δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο νέο «Your Face Sounds Familiar» που επιστρέφει από τη νέα χρονιά. «Πέρυσι μου άρεσε πάρα πολύ το "Your Face Sounds Familiar", ήταν μια πολύ ωραία παραγωγή… είχε γίνει μια πρόταση πέρυσι αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω, αλλά φέτος για να δούμε, δεν ξέρω γιατί έχω και πάρα πολλά ταξίδια!».

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης
Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μπουγάς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top