Στ. Κασσελάκης: «Δε θα κάνω το χατήρι σε όσους λένε ότι θα τα παρατήσω»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την πειοδεία του στην Ελλάδα

Με το θέμα της ακρίβειας να είναι ψηλά στην προεκλογική του ατζέντα, ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα.

Μήνυμα αλληλεγγύης Κασσελάκη στον παλαιστινιακό λαό από τη Βηθλεέμ

Θερμή ήταν η υποδοχή από κατοίκους στον Πύργο, όπου και ζήτησε να στείλουν μήνυμα στην κάλπη. Νωρίτερα στην Καλαμάτα, επισκέφτηκε ελαιοτριβείο και έδωσε συνέχεια στον «πόλεμο» του λαδιού και της φέτας.

Κασσελάκης: «Δε θα κάνω το χατήρι σε όσους λένε ότι θα τα παρατήσω»

Με καρφιά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για φράσεις που είχε χρησιμοποιήσει κατά υγειονομικών, αλλά και μηνύματα εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις του από το νοσοκομείο Καλαμάτας. 

«Για εμένα είναι τιμή να ακούσωτους ''κάφρους'' και τα ''ανθρωπάκια'' που με το φιλότιμό τους κρατάνε τόσο κόσμα εν ζωή. Δεν ξέρω από ποιο σύστημα έχει δωθεί η εντύπωση ότι εγώ μετά τις ευρωεκλογές θα τα παρατήσω, πάντως θέλω να ξέρει όλη η χώρα ότιδε θα τους κ΄νω το χατήρι» δήλωσε. 

Τέμπη: «Η συγκάλυψη έχει ονοματεπώνυμο»

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγορεί την κυβέρνηση για προσπάθεια συγκάλυψης, με αφορμή ρεπορτάζ του Mega ότι το μπάζωμα στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών, αποφασίστηκε δύο μέρες μετά το δυστύχημα, σε μυστική σύσκεψη, παρουσία κυβερνητικών στελεχών με το επιχείρημα της άμεσης έναρξης των δρομολογίων, τα οποία όμως ξεκίνησαν 25 μέρες μετά.

«Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει ονοματεπώνυμο. Η δικαιοσύνη στα Τέμπη είναι θέμα αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων» τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Όλες οι συσκέψεις ήταν γνωστές απαντάει η ΝΔ. «Η προσπάθεια εργαλειοποίησης της τραγωδίας των Τεμπών για μικροκομματικά οφέλη είναι ό,τι πιο χυδαίο και προσβλητικό για τις οικογένειες των θυμάτων». 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top