Δείτε το εντυπωσιακό αρχοντικό του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες

Κλέβουν τις εντυπώσεις η αρχιτεκτονική και το στυλ του

Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε το σπίτι του στην εκπομπή «Το πρωινό»/ ΑΝΤ1

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, διαθέτει ένα εντυπωσιακό αρχοντικό σπίτι στις Σπέτσες, όπου περνά χρόνο ανασυντάσσοντας δυνάμεις, σε μικρά διαλείμματα από το πολύ φορτωμένο πρόγραμμά του. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι συναισθηματικά δεμένος με αυτό το σπίτι που πήρε από τους γονείς του, καθώς οι αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία εκεί είναι πολλές και έντονες. Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο κ. Κασσελάκης αποκάλυψε ότι αυτό το σπίτι το αγόρασαν οι γονείς του όταν εκείνος ήταν μόλις επτά μηνών. 

Κασσελάκης: «Στερεότυπο ότι ένας Αριστερός δεν μπορεί να πλουτίσει»

Πρόκειται για ένα νησιώτικο αρχοντικό σπίτι, με παραδοσιακές πινελιές και διακόσμηση που ταιριάζει στην αισθητική των Σπετσών, όπως βλέπουμε στα πλάνα που εξασφάλισε «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. 

Στέφανος Κασσελάκης: Πλάνα από το εντυπωσιακό αρχοντικό του στις Σπέτσες

Η είσοδος του αρχοντικού / ΑΝΤ1

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, μπορεί να έχουν γυρίσει τον κόσμο, ωστόσο όταν πρόκειται για τις ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές επιλέγουν ξεκάθαρα να τις περάσουν στην Ελλάδα και το μέρος αυτό, όπου νιώθουν ξεγνοιασιά και ηρεμία. 

Στον Κωνσταντίνο Αργυρό ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μπακμπέθ

Το σπίτι είναι «ντυμένο» με πέτρα εξωτερικά ενώ τα ξύλινα πατζούρια σε μπλε τόνους του χαρίζουν έναν παραδοσιακό χαρακτήρα. 

Το ευρύχωρο καθιστικό του αρχοντικού 

Το εσωτερικό του αρχοντικού είναι ολόλευκο. Το καθιστικό είναι μεγάλο, με αναπαυτικούς καναπέδες κι ένα υπέροχο τζάκι που κερδίζει τα βλέμματα. Μία λευκή σκάλα οδηγεί στον πάνω όροφο του σπιτιού. 

Το μπαλκόνι του αρχοντικού / ΑΝΤ1 

Ένα απο τα μπαλκόνια του σπιτιού, προσφέρει στον κ. Κασσελάκη και την οικογένειά του γαλήνη και ξεκούραση καθώς η θέα στο μπλε της θάλασσας είναι μοναδική. 

Κασσελάκης στη Δρούζα: Δε φοβάμαι να κλαίω 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top