Κυβέρνηση: Χυδαία η τακτική στοχοποίησης της Μαρέβας Μητσοτάκη

Διπλές εκλογές ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Ιούνιο 

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση διασταυρώνουν τα ξίφη τους δυο μήνες πριν τις ευρωεκλογές. O  Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε για την παρουσία των δυο συνεργατών του σε κοινωνική εκδήλωση επιχειρηματία διαμηνύει η κυβέρνηση. Επιπλέον χαρακτηρίζει ψευδή τα δημοσιεύματα τα οποία επιχείρησαν να εμπλέξουν τη Μαρέβα Μητσοτάκη στην υπόθεση των δύο πρώην συνεργατών του Πρωθυπουργού. 

Μαξίμου: Νέα «πρόσωπα - κλειδιά» μετά την παραίτηση Μπρατάκου - Παπασταύρου

«Η πιο χυδαία τακτική που μπορεί να ακολουθήσει κανείς είναι η στοχοποίηση της συζύγου του πρωθυπουργού και του οποιουδήποτε συγγενικού προσώπου, οποιουδήποτε πολιτικού, οποιουδήποτε προσώπου έχει δημόσιο αξίωμα» δήλωσε ο  υφυπουκργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

Π. Μαρινάκης: Χυδαία η στοχοποίηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Π. Μαρινάκης: Χυδαία η στοχοποίηση της Μαρέβας Μητσοτάκη 

ΣΥΡΙΖΑ: Διπλές εκλογές τον Ιούνιο 

Διπλές κάλπες τον Ιούνιο ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει πως το αδιάβλητο των εκλογών δεν είναι δεδομένο 

«Ναι, ζητάμε εκλογές… γιατί θεωρούμε ότι μια σειρά θεμάτων τα οποία εμείς τα χαρακτηρίζουμε ως σκάνδαλα, επιβάλλουν στην κυβέρνηση αλλά και σε όλα τα πολιτικά κόμματα να μπουν ξανά στο ζύγι» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά.   

Καβγάς για τα συμφέροντα

Τις κατηγορίες για εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων επιστρέφει στην κυβέρνηση ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μητσοτάκης: «Δε ντρέπεστε να λέτε ότι πείραξα τους  διαλόγους;»

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι η πρωτοβουλία μου για πρόταση δυσπιστίας είναι προϊόν διαπλοκής, όταν το πρωί της ιδίας μέρας που κατήγγειλε η ΝΔ ότι πάνε να τη ρίξουνε συμφέροντα το βράδυ διαπλέκονταν με τα ίδια συμφέροντα οι στενότεροι συνεργάτες του κυρίου Μητσοτάκη είναι αναξιόπιστος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top