Oι απαντήσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τις εταιρίες του

«Ο Μητσοτάκης πού τα βρήκε τα 40 σπίτια;» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Όλοι αισθανθήκαμε ένα σοκ, μια οργή για τις εικόνες που είδαμε στη θεσμική που μας υποχρεώνουν να μη βάλουμε το κεφάλι μας στην άμμο, αλλά να αντιληφθούμε ότι το πρόβλημα αυτό έχει βαθιές ρίζες» ανέφερε ο πρωθυπουργός για την  ομοφοβική επίθεση σε βάρος 2 συνανθρώπων, το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. 

Ο Κασσελάκης κουρεύει τα μαλλιά του «ΣΥΡΙΖΑ», λίγο πριν μπει στον στρατό

Ο πρωθυπουργός είπε  επίσης ότι: η πολιτεία πρέπει να νομοθετεί για όλους,  ότι ο κίνδυνος είναι η τυραννία της πλειοψηφίας και γι’ αυτό -τόνισε- ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε δημοψηφιστικές πολιτικές.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης  μιλώντας στο Mega, απάντησε στις ερωτήσεις της κυβέρνησης για τις εταιρίες του:  ναφέροντας πως τις έχει μεταβιβάσει κι ότι είναι λάθος ο νόμος του 2016 του ΣΥΡΙΖΑ που απαγορεύει σε πολιτικούς και συζύγους τους να επιχειρούν στο εξωτερικό. 

Κασσελάκης: «Συναντήθηκα με τον Αλέξη Τσίπρα μετά το Συνέδριο 

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ του 2015-2019 έχει τελειώσει. Παρ' όλα αυτά, αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα μετά το Συνέδριο, εκφράζοντας την πεποίθησή ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα τον αμφισβητήσει. 

Κασσελάκης: «Τα 40 σπίτια του Μητσοτάκη από πού έχουν προκύψει; 

«Εάν  χρειαστεί να δώσω εξηγήσεις, θα δώσω στη δικαιοσύνη. το ένα που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης  δεν επιθυμεί ποτέ να αρχειοθετηθεί. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει και το έσχες μου και το πόθεν μου. Γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης το πόθεν του κυρίου Μητσοτάκη; τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει;» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.  

Την απάντησή του έδωσε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέροντας: 

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Ο κύριος Κασσελάκης πρέπει να μάθει να διαβάζει. Δεν υπάρχει ο αριθμός 40, δεν υπάρχει ούτε καν το 1/10 του 40, το 4, σε σπίτια. Μπέρδεψε προφανώς εγγραφές που έχουν να κάνουν με αγροτικές εκτάσεις με σπίτια... δεν το κάνε προφανώς άθελα του. Αυτό επιτάσσει η ρητορική του πολακισμού» τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.  

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top