ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη ζητά σύγκληση των οργάνων πριν από το Συνέδριο

Έκπληκτη με την πρωτοβουλία Κασσελάκη για το ερωτηματολόγιο

Κασσελάκης: Ανοίγει διάλογο για αλλαγή ονομασίας -λογότυπου στον ΣΥΡΙΖΑ- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου Star 17/2

Την έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, πριν τη σύγκληση του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ζητά η βουλευτής και Δ' αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη.

Σε δήλωση της αναφέρει ότι «με μεγάλη έκπληξη» διάβασε στον ιστότοπο του iSYRIZA «την πρωτοβουλία του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να ζητήσει τη γνώμη των μελών του κόμματος για θέματα που αφορούν στη δομή, στην ονομασία, στο λογότυπο, καθώς και στην πολιτική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Κασσελάκης: Ανοίγει διάλογο για αλλαγή ονομασίας -λογότυπου στον ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζει ότι «πέντε ημέρες πριν το συνέδριο, επιλέγονται και τίθενται, εν είδει ερωτηματολογίου δημοσκόπησης, ζητήματα ταυτοτικά, που αποτελούν συνεδριακές αποφάσεις και καταστατικές θέσεις του κόμματός μας». Προσθέτει ότι «ζητήματα κομβικά, κρίσιμα και σημαντικά δεν τίθενται στη δημόσια σφαίρα από τη στιγμή που δεν έχουν τεθεί ούτε στις θέσεις, ούτε στον δημόσιο, αλλά ούτε και στον εσωκομματικό διάλογο των μελών του κόμματος»

«Θα περίμενα, επομένως, από τον Πρόεδρο, πριν θέσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αυτά τα ταυτοτικά ερωτήματα για το κόμμα μας στα μέλη μας, να μας πει τι ακριβώς προτείνει ο ίδιος, ποια είναι δηλαδή η δική του θέση για τα παραπάνω», αναφέρει.

Η κυρία Γεροβασίλη σημειώνει καταληκτικά: «Το ελάχιστο που υποχρεούμαι να πράξω μετά απ' όλα αυτά, είναι να ζητήσω άμεσα την έκτακτη σύγκληση των καθοδηγητικών οργάνων του κόμματος, δηλαδή της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, πριν τη σύγκληση του Συνεδρίου. Πριν δηλαδή αυτό εξελιχθεί ντεφάκτο σε συνέδριο διάλυσης του κόμματος που ο Αλέξης Τσίπρας έφερε στη διακυβέρνηση του τόπου και το οποίο παρέδωσε στον διάδοχό του στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top