Δ. Μαρκόπουλος: Του έστειλαν απειλητικό μήνυμα για τα παιδιά του on air!  

Email με φωτογραφίες τους στον βουλευτή της ΝΔ ενώ μιλούσε σε εκπομπή 

Απειλητικό μήνυμα για τα παιδιά του- το οποίο περιελάμβανε και φωτογραφίες τους- έλαβε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, την ώρα που βρισκόταν σε τηλεοπτική εκπομπή.  

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ και  πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών, ενώ συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής του Blue Sky, ο φακός της κάμερας τον συνέλαβε να κοιτάζει το κινητό του τηλέφωνο εμφανώς ταραγμένος.

Εξεταστική: Η συγκλονιστική κατάθεση του προέδρου του ΟΣΕ για τα Τέμπη  

Απειλητικό email για τα παιδιά του στον Δ. Μαρκόπουλο ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτική  εκπομπή

Απειλητικό email για τα παιδιά του στον Δ. Μαρκόπουλο ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτική  εκπομπή 

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, έλαβε απειλητικό e-mail. 

«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου, για τα παιδιά μου», δήλωσε ο  Δημήτρης Μαρκόπουλος. Όπως εξήγησε, οι άγνωστοι του έστειλαν δύο απειλητικά email. Στο  πρώτο υπήρχαν απειλές για τις κόρες του με φωτογραφία τους!  

Στον εισαγγελέα η κατάθεση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Hellenic Train

«Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση, για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ λέω πως διασκεδάζω στην εξεταστική ενώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο… Κρίμα! Σε αυτό φταίνε τα σκοτάδια του Twitter», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Τέμπη: Σάλος μετά τις δηλώσεις Μαρκόπουλου για…  «γουρλίδικη» Εξεταστική 

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη όλοι οι βουλευτές που συμμετέχουν καταδίκασαν τις απειλές, εκτός από τη βουλευτή – εκπρόσωπο της Πλεύσης Ελευθερίας. Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι δικηγόρος ορισμένων εκ των οικογενειών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top