Σύνοδος Κορυφής: Ξεκινά η συζήτηση με Ουκρανία για ένταξη στην ΕΕ    

Μεγάλο παζάρι για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

Η ανταποκρίτρια του Star Μαρία Ψαρά, μετέδωσε από τις Βρυξέλλες όπου παρακολουθεί τη Σύνοδο Κορυφής, πώς εξελίσσονται τα πράγματα και τι στάση κρατά ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 


Μαλλιά-κουβάρια οι Ευρωπαίοι ηγέτες για το μεταναστευτικό

Έκανε πίσω ο Όρμπαν για την Ουκρανία 

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία και τη Μολδαβία, όπως αποκάλυψε ο Σαρλ Μισέλ. 

Τελικά ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτωρ Όρμπαν έκανε πίσω, ενώ καθεστώς υποψήφιας χώρας δόθηκε και στη Γεωργία και θα ακολουθήσει η Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Όρμπαν: Δημοσιογράφος τον έσωσε από φουσκωτή λέμβο που βούλιαζε

Όοσν αφορά στην Ουκρανία υπάρχει ανησυχία ότι πιθανή εκλογή Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες θα φέρει αναγκαστική συνθηκολόγηση της Ουκρανίας με τον Πούτιν, άρα τα ευρωπαϊκά χρήματα,  50 δισ. ευρώ που θέλουν  να δώσουν οι Ευρωπαίοι στην Ουκρανία, μπορεί να πάνε στον βρόντο.

 Πούτιν: «Δεν έχουν αλλάξει οι στόχοι μας στην Ουκρανία»

Μεγάλο παζάρι για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

Για το θέμα της Ουκρανίας υπήρξε σκληρό  παζάρι όλη μέρα.

Ουκρανία: Οι μυστικές υπηρεσίες της δολοφόνησαν στη Μόσχα φιλορώσο Ουκρανό!

Όπως μεγάλο παζάρι υπάρχει και για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, όπου οι 27 ακόμα διαφωνούν  και έχουμε ένα θρίλερ, γιατί έχουν βάλει τους διευθυντές των γραφείων τους να μετρούν τα κονδύλια  μήπως και μπορέσουν και τα βρουν. Η Ελλάδα θέλει συμφωνία - πακέτο, μαζί με την Ουκρανία και για τον προϋπολογισμό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top