ΝΔ: Από την κόντρα στις… ευγένειες με τον Πατούλη    

«Πολιτικά ώριμη και παραταξιακά ενωτική» χαρακτηρίζουν τη στάση του

Από την κόντρα με τον Γιώργο Πατούλη και τη διαφαινόμενη αρχικά «σύγκρουση» δύο «γαλάζιων» στην προέλευση συνδυασμών, στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, τελικά η ΝΔ πέρασε στις... ευγένειες μαζί του. 

Παύλος Μαρινάκης: Τι ανέφερε για τον Γιώργο Πατούλη

Κύκλοι της ΝΔ σχολιάζουν συγκεκριμένα σχετικά με την στάση του Περιφερειάρχη Αττικής, μετά την απόφασή του να μη θέσει τελικά υποψηφιότητα κόντρα στον Νίκο Χαρδαλιά που πήρε το «χρίσμα»:  

Γιώργος Πατούλης: Δε θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής   

«Η πολιτικά ώριμη και παραταξιακά ενωτική στάση του Γιώργου Πατούλη τον τιμά. Ανταποκρίνεται με ευθύνη στις ανάγκες της αυτοδιοίκησης, αλλά και της πολιτικής συγκυρίας. Το σημαντικό έργο του στην περιφέρεια Αττικής είναι σίγουρο ότι θα έχει δυναμική και δημιουργική συνέχεια».

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια

Προηγουμένως, πριν ο κ. Πατούλης ανακοινώσει την απόφασή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είχε δηλώσει, κρατώντας ανοιχτούς τους «διαύλους»: «Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη, τόσο στο κόμμα, όσο και στην Αυτοδιοίκηση είναι σημαντική και είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του Πρωθυπουργού και του κόμματος».  

Παύλος Μαρινάκης: Τι ανέφερε για τον Γιώργο Πατούλη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top