Χάος στους Σπαρτιάτες λόγω Κασιδιάρη: 9 βουλευτές κατά του προέδρου!

Μετά τη δημόσια αποδοκιμασία των δηλώσεων Φλώρου από Στίγκα   

«Εμφύλιος» ξέσπασε στο κόμμα των Σπαρτιατών για την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για δήμαρχος Αθηναίων.

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη μιλώντας στη Βουλή, αλλά στη συνέχεια ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, τον «άδειασε» αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το  ενδεχόμενο διαγραφής του. 

Νέο «ευχαριστώ» από Σπαρτιάτες σε Ηλία Κασιδιάρη από το βήμα της Βουλής

«Εκφράζει τη μοναδική ελπίδα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων, ώστε να σταματήσουν οι αλόγιστες σπατάλες με Μεγάλους Περιγέλους.  Άκουσα ότι πάτε και για άλλες τροπολογίες εις βάρος του. Σεβαστείτε τη Δημοκρατία, αφήστε τους πολίτες να ψηφίσουν ελεύθερα, ξέρω ότι φοβάται ο Μπακογιάννης, όμως το Σύνταγμα επιβάλλει την ελεύθερη κάθοδο χωρίς περιορισμούς» υποστήριξε συγκεκριμένα ο Κ. Φλώρος από το βήμα της Βουλής. 

Σκληρή κόντρα Βελόπουλου με τον Στίγκα των «Σπαρτιατών»

Σχολιάζοντας λίγο αργότερα, ο Β. Στίγκας όσα ανέφερε ο βουλευτής του κόμματός του, ανέφερε: 

«Αυτό που ανέφερε ο βουλευτής μου νωρίτερα, δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος. Οφείλω να πάρω κάποια μέτρα, εφόσον λειτουργεί κάποιος αυτοβούλως» 

«Ανταρσία» στους Σπαρτιάτες μετά την αποδοκιμασία Φλώρου από τον πρόεδρο Στίγκα 

Με τη σειρά τους όμως 9 βουλευτές από τους 12 συνολικά του κόμματος αντέδρασαν με «ανταρσία» στρεφόμενοι ανοιχτά κατά της ηγεσία του κόμματος!  

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν καταδικάζουν ως «αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες» τις δηλώσεις του προέδρου του Β. Στίγκα κατά του Κ. Φλώρου, τάσσονται υπέρ της στήριξης της υποψηφιότητας Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας  και θέτουν ζήτημα εσωτερικής λειτουργίας του κόμματος. Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Γιάννης Δημητροκάλλης (γραμματέας ΚΟ), Γιάννης Κόντης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος), Γεώργιος Μανούσος, Διονύσιος Βαλτογιάννης, Αθανάσιος Χαλκιάς, Πέτρος Δημητριάδης, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, Αλέξανδρος Ζερβέας και Κωνσταντίνος Φλώρος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top