Πλεύση Ελευθερίας: Οι πρώτες δηλώσεις του βουλευτή Σπύρου Μπιμπίλα

«Δε θα σταματήσω την καλλιτεχνική μου δράση», δήλωσε στο star.gr

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός και πρ. του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εκλέγεται με την Πλεύση Ελευθερίας, στον Νότιο Τομέα Αθηνών

Οκτώ βουλευτές εκλέγει το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που κατάφερε «στο νήμα», να μπει στη Βουλή, μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ανάμεσά τους είναι και ο ηθοποιός και πρ. του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εκλέγεται με την Πλεύση Ελευθερίας, στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά γιατί η Πλεύση Ελευθερίας, μπήκε τελικά στη Βουλή, μετά από τόσους αγώνες και τέτοιο μπούλινγκ που φάγαμε τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε την υποχρέωση να είμαστε πιστοί σε αυτά που έχουμε πει, στο να λυθούν αρκετά λαϊκά προβλήματα, να μπούμε μπροστά σε πολλά νομοθετήματα, που πιθανόν να μην εξασφαλίζουν την καλή βιωσιμότητα των πολιτών.

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός και πρ. του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εκλέγεται με την Πλεύση Ελευθερίας, στον Νότιο Τομέα Αθηνών

Ο ηθοποιός και πρ. του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εκλέγεται βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας

Εγώ ειδικά έχω μπει σε αυτήν τη διαδικασία γιατί θα ήθελα πολύ να λυθούν τα προβλήματα των ηθοποιών, που είναι πάρα πολλά, όπως γνωρίζετε, και των καλλιτεχνών εν γένει και της θεατρικής παιδείας. Και αυτά θα βγάλουμε μπροστά...

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που έχει υποσχεθεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, να μπορεί να ακούγεται η φωνή των πολιτών. Θα δημιουργηθεί μία πλατφόρμα, όπου θα μπορούν οι πολίτες να καταθέτουν τον προβληματισμό τους, ώστε να προσπαθούμε κι εμείς μέσα από τη Βουλή να περάσουμε αυτό, που οι πολίτες θα θέλουν να ακουστεί μέσα στη Βουλή. Αυτός είναι ο στόχος», είπε στις πρώτες του δηλώσεις στο star.gr, o Σπύρος Μπιμπίλας.

Εκλογές 2023 - Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εγώ κάνω για 100 βουλευτές»

«Είμαι από αυτούς που μπήκαν μόλις δημιουργήθηκε η Πλεύση Ελευθερίας»

Ερωτώμενος πότε έγινε η πρόταση από την κ. Κωνσταντοπούλου στον ίδιο, να πολιτευτεί, ο κ Μπιμπίλας σημείωσε:

«Δεν έχει γίνει πρόταση, γιατί είμαι στην Πλεύση Ελευθερίας από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε. Δηλαδή από τότε που φύγαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και είχα πλησιάσει εγώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, γιατί δεν γνωριζόμασταν και της είχα πει ότι με εκφράζει απόλυτα αυτό που λέει εκείνη την εποχή και ήμουν από τότε κοντά της, δεν έχω αλλάξει. Δεν είμαι ιδρυτικό στέλεχος, είμαι από αυτούς που μπήκαν μόλις δημιουργήθηκε η Πλεύση Ελευθερίας, από τα πρώτα χρόνια δηλαδή».

«Εγώ ειδικά έχω μπει σε αυτήν τη διαδικασία γιατί θα ήθελα πολύ να λυθούν τα προβλήματα των ηθοποιών», είπε ο κ. Μπιμπίλας

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δε θα σταματήσω την καλλιτεχνική μου δράση»

Ως προς τα καλλιτεχνικά του σχέδια, ο βουλευτής, ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να συνδυάσει το “θεατρικό σανίδι”, με τα βουλευτικά έδρανα.

«Θα κάνω μία πολύ μικρή περιοδεία με τη Νικολέτα Βλαβιανού, με ένα έργο από τον Βοκάκιο εμπνευσμένο, το “Luna Nera”, αλλά τον χειμώνα θα είμαι στο Εθνικό Θέατρο. Δεν θα σταματήσω την καλλιτεχνική μου δράση. Αυτός είναι ο στόχος, να προσπαθήσω να είμαι και στα καλλιτεχνικά, αλλά και στη Βουλή», είπε στο star.gr, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top