Αλέξης Γεωργούλης: H πρώτη συνεδρίαση για την άρση της ασυλίας του 

Στην πατρίδα του Λάρισα βρέθηκε ο ευρωβουλευτής τις τελευταίες μέρες

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το αίτημα άρσης ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη        

Η άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, συζητήθηκε για πρώτη φορά σήμερα, στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου. Αν και κλήθηκε να παραστεί, με επιστολή του απάντησε ότι δε θα δώσει το παρών, καθώς επιθυμεί να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να αρθεί η ασυλία του το συντομότερο, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες, Μαρία Ψαρρά.   

Τρίτη επιστολή από τον Αλέξη Γεωργούλη για την άρση της ασυλίας του 

Η παραπομπή του θέματος στη ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου αναμένεται να γίνει σε έναν με δύο μήνες. Εισηγητής στην Επιτροπή θα είναι ο Πολωνός Αντρέι Χαλίτσκι από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει αποστείλει τρεις επιστολές στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, για την επίσπευση της διαδικασίας. Ζητά την άρση ασυλίας του, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για βιασμό και σωματική κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου

Ευρωβουλή: Καθυστερεί η άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη
 

Ο Α. Γεωργούλης ζητά την άρση ασυλίας του

Η Σταματία Μαλλά, δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη, δήλωσε για το αίτημα άρσης της ασυλίας του, από τον ίδιο τον ευρωβουλευτή: «Ο ίδιος επιθυμεί η άρση της ασυλίας του να γίνει το συντομότερο και για το λόγο αυτό, παρότι  κλήθηκε  από την Επιτροπή να εκθέσει τις απόψεις του, δήλωσε και πάλι την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του χωρίς ακρόαση, προς επίσπευση  των διαδικασιών, προκειμένου  να προχωρήσει η Υπόθεση το συντομότερο δυνατό. 

Ελένη Χρονοπούλου: Τι απάντησε για τον Αλέξη Γεωργούλη σε εκπομπή

Η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη Σταματία Μαλλά

Η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη Σταματία Μαλλά 

Στη Λάρισα με φίλους του ο Α. Γεωργούλης 

Σύμφωνα με το περιβάλλον του είναι ήρεμος και απολαμβάνει τις αγαπημένες του συνήθειες ειδικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα όπου βρέθηκε για 10 ημέρες.  Στενός του φίλος περιγράφει στο Star τι συζήτησαν.  

Η δήλωση του φίλου του Αλέξη Γεωργούλη, Γρηγόρη Καλάγια 

«Του λέω τι κάνεις, εγώ θα ούρλιαζα του λέω, είναι πολύ πιο σοβαρός, σίγουρα τα βλέπει καλύτερα τα πράγματα. Δεν έχει τον παρορμητισμό που θα είχε ένας άλλος και αυτή τη στιγμή θα ξεσηκωνόταν, το διαχειρίζεται πολύ διαφορετικά και ίσως είναι καλύτερα. Κυριακή κοντή γιορτή την αλήθεια θα τη μάθουμε και σίγουρα θέλουμε να τη μάθουμε περισσότερο εμείς από αυτούς όλους του άλλους που ενδιαφέρονται» δηλώνει ο Γρηγόρης Καλαγιάς, φίλος του Α. Γεωργούλη.   


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top