Απορρίφθηκε ομόφωνα η αίτηση Κασιδιάρη για εξαίρεση τριών δικαστών 

Σχετικά με τη σύνθεση της Ολομέλειας του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου 

Το ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star για το υπόμνημα Κασιδιάρη προκειμένου να κριθεί αντισυνταγματική η απολογία Βορίδη    

Ομόφωνα απορρίφθηκε σήμερα Κυριακή (30.4.2023) η αίτηση εξαίρεσης που κατατέθηκε από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες, του Ηλία Κασιδιάρη, σε βάρος τριών μελών της σύνθεσης της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Κασιδιάρης: Αντισυνταγματική η τροπολογία Βορίδη

Το κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης μετά την πρωτόδικη καταδίκη του σχετικά με τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, υπέβαλε την αίτηση εξαίρεσης των δικαστών του Αρείου Πάγου το Σάββατο. Στην αίτηση επικαλέσθηκε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι τρεις δικαστές πραγματοποίησαν προδιάσκεψη για να προετοιμάσουν απορριπτικό σκεπτικό για τη συμμετοχή του κόμματος Εθνικό Κόμμα Έλληνες στις εκλογές στις 21/5/2023.  

Άρειος Πάγος: Υπόμνημα της ΝΔ κατά της συμμετοχής Κασιδιάρη στις εκλογές   

Πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ανακήρυξη των κομμάτων και των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαϊου με τους δικαστές της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Κόμματος να αρχίζουν τη μαραθώνια διάσκεψη τους η οποία εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 2ας Μαΐου 2023.

Γεραπετρίτης στο Star: Προσφυγή ΝΔ στον Άρειο Πάγο για τον Κασιδιάρη 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top