Δένδιας για φράχτη: Ματαιοπονούν στον ΣΥΡΙΖΑ με κατασκευή ψευδών εντυπώσεων

Τι απάντησε σε αναρτήσεις για δήλωσή του για τον φράχτη το 2018

Η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στον φράχτη στον Έβρο (video Star) 

Στην αντεπίθεση πέρασε ο  Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σχετικά αναρτήσεις στα social media για παλαιότερη δήλωσή του το 2018 (ότι δεν πιστεύει πως ο φράχτης στον Έβρο λύνει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης). 

Μητσοτάκης από Έβρο: «Θα δώσω μαζί σας τη μάχη και θα είμαι υποψήφιος εδώ»

Ο κ. Δένδιας απάντησε με φωτογραφίες από επίσκεψή του στον Έβρο το 2020 μαζί με τον Ύπατο Επρόσωπο της ΕΕ για Εξωτερική Πολιτική και Ασφάλεια, Ζοζέπ Μπορέλ, ενώ υπενθυμίζει ότι μετά τις υβριδικές απειλές της Τουρκίας την ίδια χρονιά τα δεδομένα έχουν αλλάξει. 

Δένδιας με ΥΠΕΞ Ισραήλ και Κύπρου στη Λευκωσία – Τι είπε για την Τουρκία

Παράλληλα ο Ν. Δένδιας έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την επίσκεψή του στον Έβρο.

 

Ο  Υπουργός Εξωτερικών αναφέρει συγκεκριμένα στις αναρτήσεις του στα social media:

Ο απίθανος διάλογος Μητσοτάκη – Δένδια στο υπουργικό συμβούλιο         

«Σε αναρτήσεις που διακινούνται στα social media με την «ευγενική φροντίδα» του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται επίκληση αναφοράς μου στον φράχτη του Έβρου το 2018. Παραβλέπεται όμως σκοπίμως τι έχει μεσολαβήσει με τις υβριδικές απειλές έκτοτε.

Οι αναρτήσεις αυτές παριστάνουν επίσης ότι αγνοούν πως προδήλως οι παράμετροι του ερωτήματος έχουν δραματικά μεταβληθεί.
Παριστάνουν ακόμη ότι ξεχνούν την επίσκεψή μου στον Έβρο στις 24/6/2020 από κοινού με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για Εξωτερική Πολιτική & Ασφάλεια, Josep Borrell, για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ας μη ματαιοπονούν συνεπώς με την κατασκευή ψευδών εντυπώσεων».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top