Τραγωδία στα Τέμπη: Καβγάς για το σύστημα τηλεδιοίκησης

Μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τις ευθύνες για την τραγωδία

Φωτιές στο πολιτικό σκηνικό έχει ανάψει το θέμα της τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, με τον καβγά να προκαλεί σύγχυση στους πολίτες.

Το σύστημα τηλεδιοίκησης έχει 3 επίπεδα. Το τοπικό σύστημα στη Λάρισα που λειτουργούσε ο πίνακας χάραξης πορείας και επισκέφτηκε χθες ο υφυπουργός μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, το υπερτοπικό  κέντρο Κεντρικής Ελλάδας το οποίο δε λειτουργεί και επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας και το τρίτο επίπεδο που είναι η ενιαία τηλεδιοίκηση δικτύου η οποία θα λειτουργήσει όταν θα είναι έτοιμα όλα τα υπερτοπικά κέντρα.

«Ήταν θλιβερό αυτό που έκανε ο κύριος Τσίπρας. Και ξέρετε γιατί; Γιατί για ακόμη μια φορά  προσπάθησε να μετατρέψει τον πόνο σε θέαμα » δήλωσε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Νέα δημοσκόπηση: Πέφτει κάτω από το 30% η ΝΔ – Πού βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η ενιαία Τηλεδιοίκηση Λάρισας που έλεγχε το τμήμα από Δομοκό μέχρι και Πλατύ, άρχισε σταδιακά να φθίνει και να υπολειτουργεί από το 2015 μέχρι που κατέπεσε εντελώς τα επόμενα χρόνια» ανέφερε ο ΟΣΕ.

Πολιτική αντιπαράθεση για τα Τέμπη στον δρόμο προς την κάλπη

Την πολιτική αντιπαράθεση μονοπωλεί η συζήτηση για την τραγωδία των Τεμπών  ενόψη εκλογών που αναμένεται να προκηρυχθούν μετά το Πάσχα με επικρατέστερη ημερομηνία την 21η Μαΐου.

«Οι πρώτες εκλογές θα έχουν το βάρος αυτού του γεγονότος και το βάρος μιας τετραετίας. Θα  ακολουθήσουν οι δεύτερες στις οποίες ο κόσμος θα ψηφίσει διαφορετικά από τις πρώτες» ανέφερε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. 

«Η κυβέρνηση   ματαίως προσπαθεί, με τη διάχυση των ευθυνών και το «όλοι ίδιοι είναι», να στρέψει την  κοινωνία, και  ιδίως τη νεολαία, προς την αποχή ή την δήθεν «αντισυστημική» ψήφο.Δεν θα τα καταφέρει» τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Πώς γίνεται όταν συμβαίνει κάτι καλό να είναι πάντα με την εντολή Μητσοτάκη και οταν συμβαίνει κάτι άσχημο ο Μητσοτάκης δεν  ξέρει τίποτα  και δηλώνει αγνοία;" αναρωτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

« Είναι αδιανόητο να κυκλοφορούν στην εποχή μας τα τρένα στα τυφλά, ανεξάρτητα από τα όποια υπαρκτά ανθρώπινα λάθη και αμέλειες» ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top