Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν τον Τρεμόπουλο σε διαμαρτυρία για κοπή δέντρων

Προσήχθησαν πάνω από 10 άτομα από την αστυνομία

Την κατηγορία της άσκησης παράνομης βίας, διότι επιχείρησαν να εμποδίσουν συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης να προβεί σε κοπή δέντρων, αντιμετωπίζουν οι προσαχθέντες / Βίντεο:Open

Στην προσαγωγή και σύλληψη 14 ατόμων προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, μετά τη διαμαρτυρία τους κατά της κοπής δέντρων από τη δημοτική αρχή της πόλης.

Ανάμεσά τους ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη» και πρώην ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Πλεύρης:Η αλήθεια για τη μετατροπή της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων σε Κέντρo

Οι προσαχθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της άσκησης παράνομης βίας διότι επιχείρησαν να εμποδίσουν συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης να προβεί σε κοπή δέντρων, στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στο κέντρο της πόλης.

 

Συνελήφθη πασίγνωστος συγγραφέας για ακάλυπτες επιταγές

Μάλιστα, ο κ. Τρεμόπουλος αρνήθηκε να συνεργαστεί, όταν οι αστυνομικοί, επιχείρησαν να τον προσαγάγουν, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ΕΛΑΣ να τον σύρουν μέχρι το περιπολικό.

O Χαρδαλιάς στο γήπεδο με την εντυπωσιακή σύζυγό του και τις κόρες του

«Με εντολή της διοίκησης Ζέρβα, η αστυνομία συνέλαβε 14 πολίτες που διαμαρτυρονταν ενάντια στο κόψιμο των δέντρων στην αρχαία αγορά. 
Μας έσυραν σηκωτους και μας αντιμετώπισαν σαν κοινούς εγκληματίες. Μας πήραν δακτυλικά αποτυπωματα και μας πάνε στο αυτόφωρο!», δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top