Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή για ακόμη δύο μήνες

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής της

QatarGate: Γιατί απομακρυνόταν το ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκιση του συντρόφου της/ εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Στη φυλακή θα παραμείνει για ακόμη δύο μήνες η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, μετά την απόφαση των βελγικών αρχών να απορρίψει το αίτημά της για αποφυλάκιση με βραχιολάκι.

QatarGate: Γιατί απομακρύνεται το ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί και η Καϊλή;

Η ανακοίνωση της Εισαγγελίας Βελγίου:

«Στο πλαίσιο μιας ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, οι Eύα Καϊλή και Μαρκ Ταραμπέλα, μέλη της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης, διαφθοράς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εμφανίστηκαν στις 28 Φεβρουαρίου ενώπιον του βελγικού δικαστηρίου.

H πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή/ INTIME

H πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή/ INTIME

Η προδικαστική κράτηση των δύο αυτών υπόπτων παρατάθηκε κατά δύο και ένα μήνα αντίστοιχα.

Προς το συμφέρον της έρευνας, δεν θα δοθούν προς το παρόν περαιτέρω πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για τυχόν νέες εξελίξεις με δελτίο τύπου».

Σημειώνεται ότι απορρίφθηκε και η αίτηση αποφυλάκισης του Βέλγου ευρωβουλευτή, Μαρκ Ταραμπέλα, ο οποίος θα παραμείνει στη φυλακή για ακόμη έναν μήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top