Βαριές εκφράσεις μεταξύ Γεωργιάδη-Ηλιόπουλου: «Άθλια υποκείμενα», «Κλόουν»

On air αντιπαράθεση του υπουργού και του υπεύθυνου Στρατηγικής ΣΥΡΙΖΑ

Βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του ANT1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Στην αντιπαράθεσή τους ρόλο έπαιξαν το «καλάθι του νοικοκυριού», ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας, η ακρίβεια, η ενεργειακή κρίση, αλλά και το θέμα των υποκλοπών.

«Τρισάθλιε, βρωμερέ»: Ξέσπασμα Άδωνι κατά Σπίρτζη on air για τη 12χρονη

 Όταν η συζήτηση πήγε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, o Nάσος Ηλιόπουλος έθεσε ζήτημα «Δημοκρατίας», με τον Άδωνι Γεωργιάδη να σημειώνει: «Επειδή ο κ.Ηλιόπουλος υπήρξε κομμουνιστής στα νιάτα του…» και πριν προλάβει να ολοκληρώσει, ο κ.Ηλιόπουλος σχολίασε: «Δόξα τω Θεώ δεν είμαι φασίστας να πουλάω βιβλία του Πλεύρη για τους Εβραίους…».

Σε κάποιο σημείο η συζήτηση ξέφυγε με τους δύο πολιτικούς να ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις. Ο κ. Ηλιόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη τον αποκάλεσε «απατεώνα» και «κλόουν», με τον Υπουργό να απαντά «είστε άθλια υποκείμενα» και «σας έχει σιχαθεί ο ελληνικός λαός».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top