«Η Εύα Καϊλή είδε την κόρη της στη φυλακή»

«Δεν παρακολουθούσαμε το κινητό της», λένε οι βελγικές αρχές

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εύα Καϊλή είδε το παιδί της στη φυλακή / Βίντεο Mega

Διαψεύδουν οι βελγικές αρχές ότι παρακολουθούσαν το κινητό της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το QatarGate. Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εύα Καϊλή είδε το παιδί της στη φυλακή, ενώ περιμένει να περάσει ο μήνας για να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Nα «λυγίσει» τον εισαγγελέα Κλεζ θα προσπαθήσει η Εύα Καϊλή

Την 22 μηνών κόρη της Αριάδνη φέρεται να είδε μέσα στις φυλακές του Χάρεν όπου παραμένει προφυλακισμένη η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega. Ωστόσο, η υπεράσπισή της φαίνεται να απέρριψε το ενδεχόμενο να κρατήσει το παιδί μαζί της μέσα στις φυλακές, όπως γίνεται με άλλες κρατούμενες που έχουν καταδικαστεί.

Εύα Καϊλή: Τι απαντά ο Δημητρακόπουλος για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο

Η Εύα Καϊλή φέρεται να είδε την κόρη της στη φυλακή

Η Εύα Καϊλή φέρεται να είδε την κόρη της στη φυλακή / Φωτογραφία αρχείου Intime

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή θα καταθέσει κανονικά αίτημα αποφυλάκισης τον Ιανουάριο. «Αν και αρχικά επρόκειτο να εξεταστεί το αίτημα στις 22 του μήνα, λόγω της αργίας της Κυριακής, αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα νωρίτερα», αναφέρει η ίδια πηγή.

Ωστόσο, νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι το αίτημα της Εύας Καϊλή είναι αρκετά δύσκολο να γίνει δεκτό.

Εύα Καϊλή: «Δεν παρακολουθούσαμε το κινητό της»

Ενώ η έρευνα για το QatarGate είναι σε πλήρη εξέλικη, οι βελγικές αρχές διαψεύδουν πληροφορίες που ανέφεραν ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνο της Εύας Καϊλή, δηλώνοντας ότι «σεβάστηκαν πλήρως τη βουλευτική της ασυλία».

Ξεκαθάρισαν, δε, ότι παρακολούθησαν μόνο όσους δεν ήταν ευρωβουλευτές, ανάμεσά τους και τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Οι βελγικές αρχές παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Φραντσέσκο Τζόρτζι

Οι βελγικές αρχές παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Φραντσέσκο Τζόρτζι

Έτσι, η βέλγικη αστυνομία έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της, είδαν τον πατέρα της να βγαίνει από το διαμέρισμά της με την βαλίτσα και τον συνέλαβαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top