Βουλή: Το «ταμείο» της σύγκρουσης για τις υποκλοπές   

Οι εκτιμήσεις από τα κορυφαία στελέχη των κομμάτων 

Σε πολύ υψηλούς τόνους διεξήχθη η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τις υποκλοπές,  όπως αναμενόταν. Ο Αντώνης Αντωνόπουλος μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τις εκτιμήσεις στελεχών από όλα τα κόμματα για το «ταμείο» της σημερινής σύγκρουσης.  

ΝΔ: «Δύσκολη» η συζήτηση, έδωσε θεσμικές απαντήσεις ο Μητσοτάκης

Ήταν μια συζήτηση που εξ ορισμού ήταν δύσκολη για την κυβέρνηση, αναγνωρίζουν κυβερνητικά στελέχη. Στο Μαξίμου, αλλά και στα «γαλάζια πηγαδάκια» ήταν της άποψης ότι ο πρωθυπουργός έδωσε τις θεσμικές απαντήσεις που έπρεπε, επέμεινε στην ανάγκη θεσμικών αλλαγών στην ίδια την ΕΥΠ και τώρα η υπόθεση θα διερευνηθεί, όπως πρέπει, από τη Δικαιοσύνη και τη Βουλή. 

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Κάντε πρόταση μομφής αλλιώς είστε θρασύδειλος

ΣΥΡΙΖΑ: «Κορυφή του παγόβουνου» η υπόθεση Ανδρουλάκη

Από την άλλη, στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε εκτεθειμένος, διότι ο κ.  Τσίπρας έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα, στην ουσία των οποίων δεν απάντησε ο Πρωθυπουργός. Στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι η υπόθεση Ανδρουλάκη είναι «η κορυφή του παγόβουνου» και διέγνωσαν φόβο στο κυβερνητικό επιτελείο για νέες αποκαλύψεις. 

Τσίπρας: Τι απάντησε στον Μητσοτάκη στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας

ΠΑΣΟΚ: Ραντεβού τη Δευτέρα για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής

Όσον αφορά τους πιο άμεσα ενδιαφερόμενους, στο ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι έγινε μια επικοινωνιακού τύπου «κοκορομαχία» και  αισθάνονται δικαιωμένοι για την κριτική που άσκησαν όλες αυτές τις μέρες. Ανανεώνουν το «ραντεβού» για τη Δευτέρα, οπότε θα έχουμε νέα κόντρα για τη σύσταση της Εξεταστική. 

Ανδρουλάκης: Δίνω ραντεβού στον Μητσοτάκη στην εξεταστική επιτροπή 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top