Τη σύγκληση της Επιτροπής της Βουλής ζήτησε το ΠΑΣΟΚ για τις υποκλοπές 

Θεοχάρης: Η κυβέρνηση δε θα αφήσει σκιά – Ραγκούσης: Κάτι σάπιο υπάρχει

Τη σύγκληση της Επιτροπής  Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ζήτησε το ΠΑΣΟΚ διά του Χάρη Καστανίδη, όπως και την κλήση του Διοικητή της ΕΥΠ, σχετικά με τις καταγγελίες του Προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη για υποκλοπές στο κινητό του τηλέφωνο με το λογισμικό Predator, με την κυβέρνηση να διαβεβαιώνει ότι θα διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ασκούν κριτική στην κυβέρνηση.         

Υπόθεση Ανδρουλάκη: Πως λειτουργεί το λογισμικό παρακολούθησης Predator

«Η κυβέρνηση θα στηρίξει κάθε ενέργει για διαλεύκανση της υπόθεσης. Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει καμία σκιά» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης.  

Ν. Ανδρουλάκης: Καταγγέλλει απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του

«Κάτι σάπιο υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα του Κυριάκο Μητσοτάκη» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος συμφώνησε με τη σύγκληση της Επιτροπής για το ζήτημα αλλά  άφησε ανοιχτό το ζήτημα και περαιτέρω διερεύνησης, επισημαίνοντας: «Και να είστε βέβαιοι ότι όταν ο λαός θα μας δώσει την διακυβέρνηση της χώρας και αυτό θα γίνει τις επόμενες εκλογές, όλες μα όλες αυτές οι υποθέσεις διαφθοράς και έκνομων ενεργειών θα έρθουν στο φως.

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά το «απάτη pass» ήρθε το «απάτη για όλους» 

Από την Ελληνική Λύση ο Κωνσταντίνος Χήτας ανέφερε: «Σηκώνοντας το γάντι που έριξε το ΠΑΣΟΚ, εμείς κύριε Καστανίδη συμφωνούμε. Και αύριο να γίνει η σύγκληση». 

«Εμείς συμφωνούμε, να έρθει ο διοικητής της ΕΥΠ. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι δε θα βγει  τίποτε. Δεν πρόκειται να απαντήσει και θα επικαλεστεί λόγους εθνικής ασφάλειας» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top