«Σκοτώθηκαν» on air Γεωργιάδης και Τσίπρας

«Είσαι γελοίος και λες βλακείες» - «Εσύ είσαι και γελοίος και ένοχος»

«Κόκκινο» χτύπησε η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιώργο Τσίπρα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε έκτακτη τηλεφωνική παρέμβαση, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για χρήματα στους λογαριασμούς του, των οποίων η Δικαιοσύνη θα ελέγξει την προέλευσή τους.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι αυτά είναι ψεύδη και πως έχει αθωωθεί από το πόρισμα του οικονομικού εισαγγελέα, με τον κ. Τσίπρα να επιμένει πως η Δικαιοσύνη δεν έχει βρει από που προέρχονται κάποια χρήματα.

Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία του Άδωνι με την Ευγενία και τα παιδιά του

«Εάν ο οικονομικός εισαγγελέας, κύριε Τσίπρα, έχει βρει χρήματα στον λογαριασμό ενός προσώπου, δεν ξέρει από που προέρχονται και δεν ψάχνει να τα βρει, είναι ένοχος ο εισαγγελέας. Καταλαβαίνετε τι λέτε;», ρώτησε έντονα ο κ. Γεωργιάδης, με τον κ. Τσίπρα να απαντάει: «Πιθανώς».

«Η απόφαση αρχειοθέτησης έχει εντοπίσει χρήματα στους λογαριασμούς του κ. Γεωργιάδη, που λέει “δεν ξέρουμε από πού βρέθηκαν”. Και επειδή το πρόβλημα είναι η Novartis, κάνει ένα άλμα και λέει ότι δεν προήλθαν από εκεί και κλείνει την υπόθεση», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πλεύρης: Αγωγή στη Novartis για αποζημίωση στο Ελληνικό Δημόσιο

«Αυτό το βλακώδες επιχείρημα το εξέθεσε και η γραμματέας της ΚΟ σας, η κυρία Γεροβασίλη, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Πλιώτα. Μετά την παρουσία της εκεί δε βγάλατε ούτε δελτίο Τύπου. Διότι της εξήγησε ο κ. εισαγγελέας ότι αυτά που λέτε είναι βλακείες», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Στη σελίδα 67 γράφει ότι τα χρήματα, που βρέθηκαν, δικαιολογούνται από τις εισπράξεις των εταιρειών μου. Έρχεστε στην τηλεόραση και συκοφαντείτε έναν συναδελφό σας, αλλά και τον οικονομικό εισαγγελέα. Λέτε δηλαδή ότι βρήκε χρήματα που δικαιολογούνται και αντί να το ερευνήσει, με συγκαλύπτει. Και δεν ντρέπεστε!», είπε οργισμένος.

Κλείνοντας, μάλιστα, αποκάλεσε «γελοίο» τον κ. Τσίπρα, ο οποίος αντέδρασε λέγοντας: «Είσαι 100%. Kαι ένοχος είσαι. Που θα με πεις γελοίο, δεν ντρέπεσαι λίγο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top