H περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στο Ρέθυμνο

Κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν

Κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα που ανακοίνωσε ως αντίβαρο στην ενεργειακή κρίση, άσκησαν: ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Πλαφόν στη χονδρική τιμή ρεύματος ζητά ο Αλέξης Τσίπρας
  

Με μαντινάδες υποδέχθηκαν οι Ρεθιμνιώτες τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος από την Επισκοπή κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν, ψηφίζοντας στις εσωκομματικές της Κυριακής.  


«Δε σας καλούμε να έρθετε την άλλη Κυριακή να ενισχύσετε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να δώσετε μήνυμα ότι η νίκη έρχεται στις επόμενες εθνικές εκλογές» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Τσίπρας: Ρήτρα πολιτικής αλλαγής αντί ρήτρα Μητσοτάκη

 Ενώ σήμερα, από το βήμα της Βουλής, επέμεινε στην τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ να μην  επιβαρύνονται οι καταναλωτές με την ρήτρα αναπροσαρμογής, έως ότου κριθεί δικαστικά η νομιμότητά της.


«Στη ρήτρα αναπροσαρμογής που εμείς χαρακτηρίζουμε "ρήτρα Μητσοτάκη" να αντιτείνουμε την ρήτρα πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Θάνος Πλεύρης: Κοροϊδία η πρόταση Τσίπρα για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

«Αν κριθεί νόμιμη; Αναδρομικά όλα τα λεφτά θα τα πληρώσουνε και θα έχουν τις συνέπειες. Άρα στην πραγματικότητα έρχεστε εδώ πέρα  να κοροϊδέψετε τον κόσμο» δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης

Κριτική της αντιπολίτευσης για τις τιμές στο ρεύμα

«Εμείς δώσαμε μία καθαρή λύση. Πλαφόν στη λιανική σημαίνει ότι αύριο το πρωί ο καταναλωτής βλέπει στο τιμολόγιο τη διαφορά» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

« H Ν.Δ. φροντίζει για τα «καλά και συμφέροντα» των ολιγαρχών, αντί να διασφαλίζει το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων» ανέφερε η Ελληνική Λύση.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top