Οικονόμου για Στυλιανίδη: Ο πρωθυπουργός στηρίζει όλους τους υπουργούς

«Ο πήχης των απαιτήσεων είναι πιο ψηλά από το αποτέλεσμα»

Τη στήριξη της κυβέρνησης στον υπουργό πολιτικής προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για τη διαχείριση της κακοκαιρίας, εξέφρασε ο Γιάννης Οικονόμου.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ο κ. Στυλιανίδης έχει τη στήριξη του πρωθυπουργού, είπε: «Ο κ. Στυλιανίδης είναι υπουργός της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός στηρίζει όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης», Σημείωσε, ωστόσο, πως «ο πήχης των απαιτήσεων είναι πιο ψηλά από το αποτέλεσμα της διαχείρισης που υπήρξε».

«Κίνηση εντυπωσιασμού από Τσίπρα», απαντά η κυβέρνηση στην πρόταση μομφής

«Η προσπάθεια μας είναι να βελτιωνόμαστε και το επίπεδο θωράκισης να είναι αντίστοιχο και των απαιτήσεων και των αναγκών»

Σχετικά με την προσωποίηση των ευθυνών για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα», είπε: «Θα έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε ζητήματα σχετικά με τη διαχείριση των χιονοπτώσεων τις επόμενες ημέρες».

Το παρασκήνιο της «συγγνώμης» του πρωθυπουργού στους πολίτες

Όπως είπε, βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια επικαιροποίησης των δομών στο Υπ. Πολιτικης Προστασίας, κάτι που είχε προαναγγείλει χθες και ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στο πώς θα γίνουν οι αποζημιώσεις από την Αττική Οδό προς τους εγκλωβισμένους οδηγούς απάντησε ότι υπάρχει σε εξέλιξη συνεδρίαση στο υπουργείο μεταφορών και θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top