Επίσκεψη Νίκου Δένδια σε Νιγηρία και Ανγκόλα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη των Rafale

«Οκτώ και σήμερα»  έμειναν για την άφιξη των πρώτων «ριπών του ανέμου»  στην Ελλάδα... 

Δένδιας στο ΝΑΤΟ: Να καταδικάζεται κάθε ενέργεια κατά εδαφικής ακεραιότητας

Στις 19 του μηνός, 6 «Ραφάλ» έρχονται στην Τανάγρα πλήρως ετοιμοπόλεμα, για να... εκνευρίσουν ακόμα περισσότερο τον Ακάρ.

«Πρώτο βιολί» ο Ακάρ στην επιθετική ρητορική κατά της Ελλάδας

«Εμείς ρωτάμε, γιατί αυτοί οι εξοπλισμοί ; Αν είναι για Άμυνα, είναι υπερβολικοί. Αν είναι κόντρα στην Τουρκία, είναι πολύ λίγοι» δήλωσε ο Χουλουσί Ακάρ. 

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είναι πλέον «το πρώτο βιολί»  της Άγκυρας στην ακραία ρητορική κατά της χώρας μας. 

«Μα τόσα νησιά υπάρχουν ! Αλλά πάνε σε αυτά που αν απλώσουμε το χέρι μας τα αγγίζουμε ! Και κάνουν επισκέψεις και γιορτές σε αυτά που απέχουν τρία και πέντε χιλιόμετρα...» ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας. 

Στη Γαλλία μεθαύριο οι Υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών 

Νίκος Παναγιωτόπουλος και Νίκος Δένδιας πετάνε αύριο για τη Γαλλία, όπου θα συμμετάσχουν στη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών της Ε.Ε., ενώ την Πέμπτη θα επισκεφθούν τα ναυπηγεία όπου θα κατασκευαστούν οι τρεις φρεγάτες «Μπελαρά».  

Επίσκεψη Νίκου Δένδια σε Νιγηρία και Ανγκόλα


Ο Νίκος Δένδιας επισκέπτεται σήμερα την Αγκόλα, ενώ χθες ήταν στη Νιγηρία, όπου βρήκε την ευκαιρία να ρίξει κι ένα καρφί  για την Τουρκία. 


«Σας θεωρούμε γείτονα, γιατί βλέπουμε τη Μεσόγειο Θάλασσα όχι ως διαχωριστικό σύνορο, αλλά ως συνδετική γέφυρα» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.  

Νέο βιβλίο του Π. Παυλόπουλου για τις θαλάσσιες ζώνες 

Νέο βιβλίο κυκλοφόρησε ο Προκόπης Παυλόπουλος, με τίτλο «Το καθεστώς των Θαλάσσιων Ζωνών της Ελλάδας» όπου μεταξύ άλλων ακυρώνει τις θέσεις της Τουρκίας, αποδεικνύοντας ότι  όλα ανεξαιρέτως τα νησιά που έχουν οικονομική δραστηριότητα, όπως για παράδειγμα το Καστελόριζο, παράγουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, ο καθορισμός των οποίων είναι και η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία.  

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top