Δένδιας: Eπικοινωνία με Υφυπ. Εξωτερικών ΗΠΑ για τις προκλήσεις Τουρκίας

Τηλεφωνική συζήτηση για Ουκρανία και Δυτικά Βαλκάνια 

Το ζήτημα της προκλητικής και επιθετικής ρητορικής της Τουρκίας έθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στην υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Wendy Sherman, με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιανουαρίου, για την κατάσταση σε Ουκρανία και Δυτικά Βαλκάνια.      

Μητσοτάκης: Στη Λήμνο ανήμερα των Θεοφανείων

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ W.Sherman συζητήσαμε σχετικά με την κατάσταση σε Ουκρανία & Δυτικά Βαλκάνια και την ενημέρωσα για την πρόσφατη προκλητική ρητορική της Τουρκίας» ανέφερε ο κ. Δένδια σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Στην Αθήνα ο ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας για συνάντηση με τον Δένδια 

Στο ζήτημα της επιθετικής ρητορικής της Τουρκίας, σε ακόμη μεγαλύτερη ένταση το τελευταίο διάστημα, αναφέρθηκε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών και στις δηλώσεις του προηγουμένως, μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.

       
«Υπογράμμισα την έξαρση της Τουρκικής επιθετικής ρητορικής εναντίον της χώρας μας. Να αποδείξει την πίστη της στο διεθνές δίκαιο στην πράξη. Καλώ την Τουρκία να αποσύρει το CASUS BELLI»» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Δένδιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top