Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες για τον νέο αρχηγό

Πού και πότε θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι για την προεδρία

Στις 7 το πρωί της Κυριακής ανοίγουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής.

Οι 6 υποψήφιοι πρόεδροι ολοκλήρωσαν το Σάββατο τις προεκλογικές τους εκστρατείες, με κάλεσμα στους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν.

Την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, στη θέση της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, διεκδικούν οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου και Παύλος Χρηστίδης.

Συνολικά έχουν στηθεί 820 εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και πολίτες άνω των 16 ετών θα μπορούν να ψηφίσουν για τον επόμενο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Προϋπόθεση είναι να έχουν μαζί την ταυτότητά τους και να δώσουν συνδρομή 3 ευρώ. Για να ψηφίσουν οι πολίτες δε χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test.

«Στοίχημα» όλων η συμμετοχή να ξεπεράσει τους 212.000, που είχαν ψηφίσει το 2017.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το βράδυ, εάν δε δοθεί κάποια παράταση, ενώ τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα θα μεταδοθούν κατά τις 9.

Πού θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στις 9.30 περίπου το πρωί στο Ηράκλειο, στο Δημοτικό Αθλητικό & Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου (Ν. Ξυλούρη και Φούμη). Το απόγευμα θα μεταβεί στο επιτελείο του στην Ιπποκράτους 52-54 για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής στο 10ο Γυμνάσιο Καλλιθέας (Ελ. Βενιζέλου 175). Αμέσως μετά θα συγκεντρωθεί όλο το επιτελείο του, στο «στρατηγείο» που έχει στηθεί στην οδό Λένορμαν 227.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα ψηφίσει στις 08:30 στο Πνευματικό Κέντρο Μεταμόρφωσης (Γκινοσάτη και Πλαστήρα 2, Δήμος Μεταμόρφωσης). Οι συνεργάτες του θα συγκεντρωθούν στη Χ. Τρικούπη.

Ο Παύλος Γερουλάνος την Κυριακή θα ψηφίσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, στις 11:00. Το επιτελείο του θα βρίσκεται στο γραφείο του στην οδό Κολοκοτρώνη 3, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Παύλος Χρηστίδης θα ψηφίσει, επιστρέφοντας από τη γενέτειρά του, το Ναύπλιο, στην Αθήνα, στην Οδό Λιοσίων στο δημαρχείο στις 08:30 το πρωί. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συγκεντρωθούν μετά τις 6:30 στο γραφείο του Παύλου Χρηστίδη (Ιπποκράτους 13 ).

Ο Χάρης Καστανίδης θα ψηφίσει στις 11:30 το πρωί της Κυριακής στο νεοκλασικό κτίριο του δήμου Θεσσαλονίκης στην Βασιλίσσης Ολγας και 25ης Μαρτίου. Αμέσως μετά θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα με συνεργάτες του στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top