ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό - «Είμαστε θετικοί στη ζωή»

Αιχμές της αντιπολίτευσης για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Νέο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για τον εμβολιασμό 

Επικοινωνιακή καμπάνια για την προώθηση του εμβολιασμού ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δημοσιεύοντας σήμερα σχετικό βίντεο.

«Τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για το σκοπό αυτό», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ανεμβολίαστοι: Τέλος στα σενάρια για είσοδο με rapid test στα σούπερ μάρκετ

«Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει. Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη «Ζωή», καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε», υπογραμμίζει και διαμηνύει: «Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή».

Μέσα από το σποτ, η αντιπολίτευση αφήνει αιχμές για την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, στο βίντεο μία κοπέλα κάνει τατουάζ στο χέρι της την λέξη «Ζωή», ενώ στο ραδιόφωνο ακούγεται ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης να λέει: «Δεν θες να εμβολιαστείς; Μη σώσεις». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top