Πολάκης κατά Τσιόδρα: «Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτά που είπε»

Πλεύρης: «Απόδειξη ότι... χαϊδεύει το αντιεμβολιαστικό κίνημα»

Οι ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα την αποτελεσματικότητα του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα μας, χθες 20/10/21

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας και συγκεκριμένα αυτή τη φορά για την αποτελεσματικότητα του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα μας.

Σωτήρης Τσιόδρας: Πόσο αποτελεσματικό είναι κάθε εμβόλιο

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Facebook, επέρριψε την ευθύνη στον καθηγητή Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠA «για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς από τον κορωνοϊό που φτάσαμε ως χώρα».

Σωτήρης Τσιόδρας: «Με τους εμβολιασμούς έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους»

Μάλιστα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον καθηγητή Τσιόδρα ότι «βγήκε να κρατήσει φανάρι στον Κ. Μητσοτάκη» και πως «θα πρέπει να ντρέπεται γι’ αυτά που είπε».

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη κατά του Σωτήρη Τσιόδρα

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στον Μητσοτάκη, καθώς έχει και ο ίδιος ευθύνη για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωνοϊό.

Με μαθηματικές αλχημείες ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να ‘μαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!! (φωτο1-2)

Θα ‘πρεπε να ντρέπεσαι Σωτήρη Τσιόδρα για αυτά που είπες!!!

Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα είχαν γλιτώσει οι μισοί από τους 15.500 χιλιάδες που χάσαμε!!!

Αυτό το ξέρεις καλά ! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον  μήνες είμαστε σταθερά στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης!! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4) 

Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να ‘μαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!! Αλλά δεν φταις εσύ… άλλοι φταίνε…» 

Πλεύρης για ανάρτηση Πολάκη: «Απόδειξη ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να χαϊδεύει το αντιεμβολιαστικο κίνημα»

Την απάντηση από την πλευρά της κυβέρνησης στην ανάρτηση Πολάκη έδωσε ο υπουργός Υγείας. Ο Θάνος Πλεύρης χαρακτήρισε «αήθη» την επίθεση Πολάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι αγνόησε τα επιστημονικά δεδομένα, «αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να "χαϊδεύει" το αντιεμβολιαστικο κίνημα».

«Η αήθης επίθεση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο πρόσωπο του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για τη θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας.

Ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και να μην κινδυνεύουν.

Ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικο οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να «χαϊδεύει» το αντιεμβολιαστικο κίνημα»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top