Οικονόμου για Τσίπρα: Υπέθαλψε τους αντιεμβολιαστές, δεν προτείνει τίποτα

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Alpha

Γιάννης Οικονόμου

Στην κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλέξη Τσίπρα, με όσα ανέφερε στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, για τη διαχείριση της πανδημίας αλλά και για τη συμφωνία αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – Γαλλίας, απάντησε η κυβέρνηση, με δήλωση του Υφυπουργού παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.    

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Κυβέρνησης για την αποφυλάκιση του Χρυσαυγίτη Πατέλη  

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε: 

Κορωνοϊός: 3.739 νέα κρούσματα, 29 νεκροί και 356 διασωληνωμένοι

«Στο ζήτημα της πανδημίας ο κ. Τσίπρας, αφού υπέθαλψε για μήνες την συμπαράταξη στενών του συνεργατών με τον πυρήνα των αντιεμβολιαστών, συνέχισε την τακτική του να μηδενίζει και να απορρίπτει χωρίς να προτείνει το παραμικρό.  

Στα εθνικά μας θέματα θέλει μια Ελλάδα μικρή, φοβισμένη και περιθωριοποιημένη, εκτός δικτύου διεθνών συμμαχιών. Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, σε μια οβιδιακή μεταμόρφωση και μετά όλο αυτό το θόρυβο που προκάλεσε με την πρόταση εξεταστικής επιτροπής, μάθαμε απόψε ότι   δεν υιοθετεί  τις απόψεις των στελεχών του κόμματός του για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία τους. 

Στη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Τσίπρα ένα πράγμα ξεχώρισε, περισσότερο ακόμα και από την πρωτοφανή απουσία πρακτικών πολιτικών προτάσεων• η αδυναμία του να εκφέρει λόγο συγκροτημένο, με βάθος και τεκμηρίωση. 

Ο κ. Τσίπρας μιλούσε πολλή ώρα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει. Δεν τα κατάφερε».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top