Νέοι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί από τον Σεπτέμβριο  

Ποια άλλα μέτρα για τους ανεμβολίαστους εξετάζει η κυβέρνηση  

Αυστηρούς ελέγχους για τα μέτρα στους ανεμβολίαστους αλλά και κρυφά χαρτιά για πρόσθετους περιορισμούς κρατά η κυβέρνηση για να αποφευχθεί η έξαρση της πανδημίας και να αυξηθούν οι εμβολιασμοί. Στα επόμενα βήματα είναι και η επέκταση των υποχρεωτικών εμβολιασμών, όπως μετέδωσε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Λινού: Διπλή μάσκα για τη μετάλλαξη Δέλτα- «Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη γραμμή είναι ο σκληρός πυρήνας του δημοσίου. Δηλαδή οι ένστολοι, στρατός, αστυνομία, λιμενικό,  πυροσβεστική και οι  υπάλληλοι σε κρίσιμες υποδομές της χώρας. Θα υπάρξει σχετικό ερώτημα της κυβέρνησης στην Eπιτροπή Bιοηθικής  ως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Aνεμβολίαστοι: Εκτός εσωτερικών χώρων εστίασης όλο τον χειμώνα

Επόμενο βήμα οι σαρωτικοί έλεγχοι με βαριά πρόστιμα για την εφαρμογή των νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους από 13 Σεπτεμβρίου.

Οι ανεμβολίαστοι θα μείνουν μετά βεβαιότητας πια όλο τον χειμώνα έξω από εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες.

Μέτρα: Σε «lockdown» οι ανεμβολίαστοι πολίτες από 13 Σεπτεμβρίου

Στο συρτάρι και νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους 

Υπάρχουν όμως και σενάρια αν χρειαστεί να μπουν και νέοι περιορισμοί, να χρειάζονται δηλαδή test για δραστηριότητες όπως τα εμπορικά κέντρα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μόνη βέβαιη εξαίρεση θα είναι η προσέλευση χωρίς test μόνο σε υγειονομικές δομές και σούπερ μάρκετ που είναι εξαιρετικά αναγκαίες δραστηριότητες.

Νέα μέτρα: Το παρασκήνιο των αποφάσεων για τους ανεμβολίαστους

Αν δυσκολέψουν τα πράγματα δεν αποκλείεται να πάμε σε δύο test την εβδομάδα για όλους τους εργαζόμενους. Ήδη οι ειδικοί εξετάζουν τον διπλασιασμό των test  για τους αθλητές το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top