Μητσοτάκης: Να έχουν μειωθεί τουλάχιστον 30% οι καπνιστές έως το 2025

Το μήνυμά του για την Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την ευχή και τον στόχο του οι καπνιστές στην Ελλάδα να έχουν μειωθεί κατά 30% έως το 2025 εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Ημέρα κατά του Καπνίσματος.

«”Ημέρα κατά του Καπνίσματος” σημαίνει Ημέρα υπέρ της Ζωής. Την υποδεχόμαστε περήφανοι γιατί ο νόμος που ψηφίσαμε και πολλοί αμφισβήτησαν αποτελεί, πλέον, πραγματικότητα. Και γιατί αποδείξαμε ότι ναι, μπορούμε να αλλάζουμε τις συνήθειες που βλάπτουν εμάς και τους γύρω μας» αναφέρει ο πρωθυπουργός, σε ανάρτησή του στα social media, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος», έγραψε π πρωθυπουργός.

«Πρόκειται, ωστόσο, για ένα διαρκές στοίχημα ζωής και πολιτισμού. Γι΄αυτό και δεν αρκούν μόνο οι 21 δράσεις της Πολιτείας εναντίον του καπνού. Είναι αναγκαία και η αλλαγή στην καθημερινή συμπεριφορά όλων μας. Ώστε μέχρι το 2025, οι καπνιστές στην Ελλάδα να έχουν μειωθεί τουλάχιστον κατά 30%», σημείωσε και κατέληξε: «Από την εξάρτηση στην υγεία είναι μία ανάσα δρόμος. Γι’ αυτό σβήνουμε το τσιγάρο και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top